Trei copii în vârstă de 14 ani au mers să se joace, pe marginea unui lac. Într-o clipită, joaca se putea termina tragic. Unul dintre aceștia a fost pe cale să se înece, dar a fost salvat la timp de prietenul său.

Copilul a sărit imediat în apă, fără a sta pe gânduri, chiar dacă avea o fractură la mână.

Un copil rănit a salvat un copil de la înec

Joaca unor copii s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Trei minori, cu vârsta de 14 ani, au ieșit să se joace pe marginea unui lac.

La un moment dat, unul dintre băieți a intrat în apă pentru a-și recupera bărcuța. Ajuns cam pe la mijlocul lacului, băiatul a început să dea semne că se scufundă.

Citește și: VIDEO „Mă despart de tine!” Ștefania, bulversată după ce Cosmin a fost acuzat că are o iubită acasă! A primit dovezile șocante chiar de la mama ei. Conversațiile controversate au fost făcute publice

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Și-a salvat prietenul de la moarte!

[Sursa foto: istockphotos]

Aflat pe mal, prietenul său, a sărit imediat să îl ajute. Copilul avea mâna în gips, pentru că prezenta o fractură, dar nu a stat deloc pe gânduri când și-a văzut prietenul că se îneacă.

Băiatul și-a scos gips-ul, a sărit în apă și a reușit să îi salveze viața prietenului său.

Copilul erou a spus că nu putea să își lase prietenul să se înece, când a fost mustrat de mama sa pentru gestul care ar fi putut să îi pună în pericol viața.

"Copiii au mers să se joace cu niște bărcuțe. Unul dintre ei a intrat să recupereze jucăria și cumva a ajuns la mijlocul lacului, a dat semne clare că se scufundă și prietenul lui a sărit după el, aducându-l la mal.

Surpriza a fost că prietenul lui prezenta o fractură la nivelul membrului superior pentru care avea un aparat gipsat. Și-a scos gipsul și a sărit în apă. A fost un gest de curaj extrem, un gest care trebuie urmat și trebuie mediatizat, în condițiile în care copilul a fost și certat de mama lui. Răspunsul copilului a fost de aceea ai vrut să las să se înece", a transmis un reprezentant ISU Sibiu.

Citește și: Un tânăr din Călărași a furat un lemur de la zoo, l-a chinuit, după care l-a abandonat într-o clădire părăsită

Și-a salvat prietenul de la moarte!

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Un festival din Slovacia, marcat de un incident dramatic. O furtună puternică a provocat prăbușirea unui cort peste festivalieri- radioimpuls.ro

După incident copiii au ajuns la Spitalul Luther pentru verificări medicale. Aceștia se află în afara oricărui pericol.

"Am găsit trei copii de 14 ani, unul post-submersie, scos din apă de prietenul lui, era conștient, dar era somnolent", a transmis un reprezentant ISU Sibiu.

"Salvatorii sibieni au intervenit de urgență în această seară pe Calea Poplacii la ieșirea din municipiul Sibiu, în zona unui lac, pentru a acorda îngrijiri medicale pentru doi minori care au intrat în apă pentru a recupera o jucărie.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. Cei doi copii erau ieșiți din apă în momentul sosirii echipajelor medicale. Un băiat în vârstă de 14 ani prezenta hipotermie și dispnee, acesta a primit îngrijii medicale și este transportat la CPU Luther. Cel de-al doilea copil, un băiat în vârstă de 14 ani a suferit un atac de panică și este transportat la CPU Luther", a declarat slt. Andreea Ștefan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si