Un incident șocant s-a petrecut în Constanța, într-o intersecție. Un șofer a coborât din mașină și ar fi împins un bătrân. În urma îmbrâncelii, bătrânul a căzut și s-a lovit grav la cap. Cum s-a ajuns în această situație.

Scandal în intersecție. Bătrân împins de un șofer

Incidentul șocant a avut loc în această dimineață, la intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu Bulevardul 1 Decembrie.

Potrivit primelor informații, întregul incident care se putea transforma într- tragedie a început din cauza unui conflict verbal.

Șoferul ar fi coborât din mașină și l-a împis pe bătrân, pieton. În urma îmbrâncelii, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a căzut și s-a lovit grav la cap.

Citește și: Și-a salvat prietenul de la moarte! Un copil cu fractură la mână a sărit în apă pentru a-și ajuta amicul să nu se înece

Scandal ca în filme într-o intersecție din Constanța, între un bătrân și un șofer

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Bărbatului i s-a oferit primul ajutor și ulterior a fost transportat pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

La momentul sosirii autorităților, șoferul nu se afla la locul incidentului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Pollițiștii fac cercetări pentru a afla identitatea șoferului și circumstanțele exacte în care s-a petrecut evenimentul nefericit. A fost deschis un dosar penal. 

Citește și: Au dat spargerea vieții! Doi bărbați ar fi furat un seif, dintr-o casă din Timiș. Prejudiciul se ridică la zeci de mii de euro

Scandal ca în filme într-o intersecție din Constanța, între un bătrân și un șofer

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 08.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția Bulevardul I.C. Brătianu cu Bulevardul 1 Decembrie, ar fi avut loc un incident între doi bărbați.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, un bărbat, de 60 de ani, ar fi avut un conflict verbal cu un conducător auto, care l-ar fi îmbrâncit, moment în care acesta s-ar fi dezechilibrat, lovindu-se în zona capului.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a fost identificat la locul evenimentului.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Polițiștii efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto", se arată în comunicatul transmis de IPJ Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si