Cei indivizi, toți cetățeni români, și-au ademenit victimele folosindu-se de profiluri false. La doar câteva zile după ce începeau să vorbească, românii le cereau victimelor să se întâlnească.

Chiar la prima întâlnire, victimele erau urcate într-o maşină, transportate în locuri izolate, acolo unde erau loviţi crunt, cu pumnii şi picioarele, erau jigniţi şi jefuiţi de portofele, inele, lanţuri sau alte bunuri de valoare.

Citește și: VIDEO- Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat în Italia

Forțele de ordine din Italia sunt de părere că numărul real al victimelor ar fi mult mai mare, doar că unora dintre aceștia le este frică, sau rușine, să vorbească. Judecătorul care se ocupă de acest caz a dispus ca cei trei indivizi români să fie plasați în continuare în arest la domiciliu.

Incident terifiant într-o gospodărie! Un bărbat și-a ucis, din greșeală, soția cu drujba

Caz terifiant într-o gospodărie din Imbersago, provincia Lecco, Italia! O femeie în vârstă de 73 de ani s-a stins din viață sâmbătă, 18 martie 2023, în urma rănilor grave suferite într-un accident care a avut loc în grădina case sale. În timp ce tăia gardul viu, soțul femeii a căzut de pe scară și a ucis-o cu drujba.

Citește și: Crimă fără precedent! O mamă din Maramureș a fost ucisă cu sânge rece chiar de către fiica ei. După ce a comis crima, femeia s-a ascuns în pădurea din spatele casei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit informațiilor făcute publice de jurnaliștii de la  Il Giorno, Paola Martinelli, femeia în vârstă de 73 de ani și Fausto Canteri, soțul ei în vârstă de 77 de ani, se ocupau de câteva treburi de grădinărit în curtea casei care se află pe via Monsereno, în Imbersago.

Pensionarul în vârstă de 77 de ani era urcat pe o scară și tăia cu drujba gardul viu. Scara pe care se afla era susținută de soția sa. Din motive necunoscute până la acest moment, la un moment dat, bărbatul și-a pierdut echilibrul și a căzut la pământ.

Și-a ucis soția după ce a căzut de pe scară

În cădere, bărbatul și-a lovit soția cu drujba, în umărul drept, aproape amputându-i brațul. Paola ar fi încercat să oprească sângerarea cu mâna stângă, doar că și-a pierdut imediat cunoștința, prăbușindu-se la pământ într-o baltă de sânge.

„Mi-am omorât soția, am ucis-o, ajutați-mă, vă rog!”, a fost strigătul de disperare a lui Fausto.

Fiica celor doi soți, Monica, care a lucrat în trecut la primăria din localitate și care locuiește împreună cu soțul său vis-a-vis de casa părinților ei, a fost cea care sunat după ajutor.

Citește și: Momente de coșmar la un botez! În loc să fie botezată cu apă sfântă, o fetiță nou-născută a fost băgată în cristelnița cu acid

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Salvatorii de la Agenția Regională de Urgență din Lombardia (Areu) au ajuns de urgență la fața locului, cu o ambulanță și un elicopter. În ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori, din cauza hemoragiei care s-a declanșat în urma tăieturilor adânci pe care le-a suferit, Paola s-a stins din viață la scurt timp după accidentul terifiant.

Citește și: Un român dat în urmărire internațională, arestat în Italia

Totodată, la fața locului au ajuns și carabinierii care au efectuat toate constatările pentru a reconstitui cu exactitate dinamica celor întâmplate. Oamenii legii au declarat că nimic nu sugerează altceva decât un accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si