Moartea lui Constantin ”Coco” Toma și cea a Mădălinei Manole, extrem de mediatizate în spațiul public, au elemente comune, consideră profilerul Mihaela Brooks, cea care s-a ocupate de ambele cazuri în cadrul unor anchete independente.

În ambele cazuri, procurorii s-au grăbit să anunțe că este vorba despre sinucideri, în ambele au existat probe care au fost ignorate sau chiar distruse. În plus, în ambele cazuri, ”suicidul” s-a produs în primele ore ale dimineții, în sensul că victimele s-au trezit cu noaptea în cap pentru a-și lua viața – o situație destul de greu de acceptat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Asemănarea acestui caz cu cel al Mădălinei este că martorii care au găsit victima au dat un verdict și imediat s-a pornit pe acest verdict, așa cum a spus și domnul avocat.

Ce m-a surpsins: în raportul de la medicină legală scrie – Constantin Toma a murit pe 29 octombrie, pe 30 octombrie autopsia a fost făcută. Și ceea ce scrie în raport, conform anchetei s-a determinat că victima avea probleme financiare și acestea i-au creat o stare de depresie. Așa ceva este inadmisibi, ca a doua zi, într-o anchetă să se dea deja verdictul dat de martor”, a declarat Mihaela Brooks la RTV.

Avocat Artizian: ”Locul crimei nu a fost izolat”

Ideea este împărtășită și de avocatul Artin Artizian, care spune că a studiat cazul.

Citeste si: Profilerul Mădălinei Manole face praf ancheta în cazul morţii manechinului lui Botezatu! Mihaela Brooks pune la îndoială verdictul de sinucidere

”Din păcate, în opinia mea, în acest caz s-a pornit cu stângul.

În primul rând, la momentul în care s-a descoperit cadavrul, zona nu a fost izolată, iar asta înseamnă că au avut acces și alte persoane prin urmare din start probele poate au fost contaminate. De asemenea, opinia procurorului, din păcate formată încă de la început, că ar fi fost vorba de un suicid, este greșită într-o astfel de anchetă. Poate fi vorba de un suicid, nimeni nu cotestă, dar este greșit să pleci din start cu o versiune formată”, a spus Artin Artizian într-o intervenție la același post de televiziune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si