Ioana Beatrice, o tânără în vârstă de doar 25 de ani care era însărcinată în trei luni, a fost ucisă de tatăl șefei sale, cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă. 

Bărbatul o acuza pe aceasta că ar fi furat din gestiunea magazinului și s-ar fi folosit de o drujbă și de un cuțit pentru a-i pune capăt zilelor, într-un magazin din București.

Iată ce a apărut în locul în care tânăra și-a găsit sfârșitul, în acest an, de Paște.

Ce a apărut de Paște în locul în care a fost ucisă Ioana Beatrice

Bărbatul care i-a luat viața Ioanei o bănuia pe tânără de furt, iar într-un moment de furie a decis să acționeze în cel mai brutal mod posibil. Ulterior, acesta s-a dus la Poliție pentru a se autodenunța.

Citește și: Cine este, de fapt, tatăl copilului Ioanei Beatrice, tânăra ucisă într-un magazin din București! Rezultatele ADN au confirmat

În locul în care a fost ucisă Ioana Beatrice în iarna anului trecut au apărut două candele micuțe, în perioada sărbătorilor pascale.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Se pare că românii nu au uitat de tragedia care a îngenunchiat o țară întreagă la acea vreme și au dorit să îi aducă un omagiu, cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului.

locul unde a fost ucisa ioana beatrice

Locul unde a fost ucisă Ioana Beatrice, în Capitală.

Ce se mai știe despre bărbatul care a ucis-o pe Ioana Beatrice, înainte de Crăciun

Autoritățile au stabilit că bărbatul s-a pregătit pentru a săvârși fapta oribilă. Acesta ar fi încuiat ușa de acces în magazin, iar apoi și-a atacat victima. I-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuțit, dar și cu o drujbă, provocându-i multiple răni grave în diferite zone ale corpului.

Victima nu a mai supraviețuit după coșmarul prin care a trecut.

După ce a săvârșit crima, atacatorul a mers la o secție de Poliție și s-a predat.

Citește și: Patronul de 72 de ani care a ucis-o pe tânăra însărcinată într-un magazin din Capitală și-a recunoscut fapta: ”Nu regret”

ioana beatrice

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Având în vedere ferocitatea atacului, multitudinea de leziuni pe care le-a produs victimei şi localizarea acestora, precum şi obiectele pe care inculpatul le-a folosit la atac, în cauză a fost reţinută agravanta săvârşirii omorului prin cruzimi. De asemenea, întrucât inculpatul ştia că victima era însărcinată, în cauză a fost reţinută şi agravanta săvârşirii omorului asupra unei femei gravide”, au spus procurorii, conform stirileprotv.ro

Anchetatorii nu sunt de acord cu ipoteza în care o altă persoană ar fi fost prezentă la locul tragediei, înaintea săvârșirii crimei sau după, până la sosirea autorităților.

La momentul producerii tragediei, în presă se relata că patronul ar fi fost și îndrăgostit de victima sa.

Tânăra l-ar fi anunțat că intenționează să meargă în Italia, la mama sa și să își dea demisia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si