UPDATE. Mai mulți pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și voluntari au reușit să prevină extinderea incendiului. Aceștia au reușit să lichideze focul.

În urma evenimentului, o femeie de 48 de ani a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale. Paramedicii SMURD au stabilizat-o. Ulterior, ea a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care a transportat-o la spital.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător”, au explicat reprezentanții ISU Suceava, conform observatornews.ro

Citește și: VIDEO- Rețetă delicioasă de pască. Iată cum se prepară rapid cel mai gustos preparat tradițional, de Paște

Știre inițială.  Un incendiu puternic a izbucnit cu doar câteva ore înainte de Paște, lângă Mănăstirea Voroneț din orașul Gura Humorului, în Suceava.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, iar pompierii se luptă cu flăcările care pot ajunge oricând la locuințele din apropiere din cauza vântului care bate. 

Ce se întâmplă în aceste momente cu incendiul de lângă Mănăstirea Voroneț?

Pompierii militari au fost chemați să intervină cu puțin timp înainte de începerea sărbătorii Învierii Domnului pentru a stinge incendiul puternic din apropierea Mănăstirii Voroneț. 

Citește și: Mesaje pentru Noaptea de Înviere în 2024: Hristos a Înviat/ Adevărat a Înviat

incendiu langa manastirea voronet

Un incendiu puternic a izbucnit în Sâmbăta Mare în apropierea Mănăstirii Voroneț.

[Sursa foto: antena3.ro]

O casă a luat foc și la două anexe gospodărești, în apropierea locașului de cult, în jurul orei 15:00. Flăcările s-au extins până la acoperișul unei locuințe din apropiere, conform antena3.ro

La momentul izbucnirii incendiului, în locuința afectată de incendiu se afla o femeie în vârstă care a fost scoasă la timp din calea flăcărilor puternice. Până în prezent, conform primelor informații, nu au fost raportate victime.

incendiu langa manastirea voronet

Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului.

[Sursa foto: antena3.ro]

Există riscul ca focul să se propage și la alte locuințe din zonă din cauza vântului care bate. Acesta se poate extinde până la Mănăstirea Voroneț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si