Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața chiar în prima zi de Paște, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un tren. Totul s-a petrecut duminică, în prima zi de Paște. 

Conform primelor date furnizate de autorități, bărbatul ar fi ignorat semnalele acustice și a fost lovit de tren.

A sfârșit în prima zi de Paște, după ce mașina sa a fost spulberată de tren

Sărbătorile pascale din acest an s-au transformat într-o perioadă neagră pentru familia bărbatului de 38 de ani, care a murit după ce mașina lui a fost lovită în plin de tren. 

Citește și: FOTO. Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț din Suceava, înainte de Paște. Focul se poate extinde rapid

Tragedia s-a petrecut pe DN14, la kilometrul 27, la o trecere la nivel cu calea ferată între Sibiu și Mediaș, mai precis, între localitățile Ruși și Șeica Mare.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a rămas captiv în mașina pe care o conducea. Salvatorii au ajuns la locul accidentului, însă victima era într-o stare critică.

Bărbatul se afla în stop cardio-respirator și, din nefericire, eforturile medicilor nu l-au putut salva. Cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul.

accident mortal

Impactul i-a fost fatal șoferului și nu a mai putut fi salvat.

[Sursa foto: novatv.ro]

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și mașina medicului de urgență. Bărbatul în vârstă de 38 de ani de afla în stop cardio-respirator, din păcate în ciuda eforturilor depuse, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul prezent la fața locului declarând decesul”,

a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, conform novatv.ro

Citește și: Răspunsuri pentru mesajele și urările de Paște primite în 2024

O simplă greșeală i-a pus viața în pericol

Bărbatul ar fi ignorat semnalele de avertizare luminoase și acustice care anunțau că trenul se apropie. Această greșeală i-a fost fatală.

ambulanta

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Mediaș spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Alba, singur în auto, nu ar fi respectat semnificația culorii roșu a semaforului instalat la trecere, a pătruns pe calea ferată și a fost lovit de un tren de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaș. Autovehiculul a fost proiecat în afara părții carosabile” , conform IPJ Sibiu.

În urma impactului puternic, pasagerii și mecanicul trenului nu au avut de suferit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si