Tavy Puștiu și-a găsit sfârșitul într-un groaznic accident petrecut week-end-ul trecut pe o cale ferată aflată în suburbiile Ploieștiului. La locul cu pricina au venit, de atunci, zeci de apropiați ai lui Tavy Puștiu, pentru a se reculege. Printre aceștia s-a numrat și un văr al manelistului, Ionuț. Acesta a aprins o candelă pe traversa de cale ferată, acolo unde mai fuseseră așezate și alte lumânări.

„Am venit la tine, ma, m-ai rupt in cap, maaa, blestemata sa fie ziua in care ai murit. Doamne, ce viata, Dumnezeu sa te ierte regele meu. Nu cred inca ce sa intamplat”, a scris ruda lui Tavy Puștiu, care a fotografiat altarul improvizat pe calea ferată.( vezi ce a spus Tzancă Uraganu despre accidentul lui Tavy Puștiu)

Citeste si: VIDEO- "Era să fiu făcut terci între două mașini”- Mărturia unui pilot de raliu izbit de un șofer în timp ce se afla pe bicicletă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Sfârșit tragic: Mamă și fiică, ucise într-un cumplit accident rutier

Citeste si: Scrisoarea lui Tavy Puștiu pentru soția sa îți va frânge inima. Ce moștenire i-a lăsat

Tavy Puștiu și-a filmat moartea, pe care a transmis-o live

Tavy Puștiu se afla cu soția sa în mașină, iar cei doi se îndreptau spre casă atunci când au ajuns la trecerea ferată. Deși în imagini pare că femeia s-a asigurat înainte de a trece, nimeni nu își explică de ce nu a văzut trenul.

Cu doar câteva minute înainte să își piardă viața, Tavy Puștiu transmitea live pe o rețea de socializare, iar aceasta s-a sfârșit în momentul în care trenul a izbit mașina.

Martorii care au văzut tot sunt șocați, însă spun că mecanicul locomotivei a claxonat îndelung, dar cei doi nu au auzit semnalele din cauza volumului de la radio dat la maximum.Impactul a avut loc la trecerea ferată unde nu este o barieră instalată.

Trenul a lovit mașina pe partea în care stătea Tavy Puștiu

Până când trenul a putut fi frânat, a târât mașina peste 100 de metri distanță, iar pe traseu au rămas piesele care au zburat la propriu de pe autoturism. Apropiații celor doi sunt șocați și spun că vina este a autorităților pentru că nu instalează o barieră.

Trenul a lovit mașina chiar dinspre partea în care stătea cântărețul, iar impactul a fost fatal, Tavy Puștiu decedând pe loc. Cea care încă era conștientă la sosirea medicilor era soția, însă acum medicii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire, spun apropiații. Mecanicul locomotivei a fost testat cu alcooltestul, însă rezultatul a fost negativ.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si