Ce a făcut Alin Andronic, fostul concurent de la Exatlon, la Recaş, oraşul unde a locuit înainte să plece în Germania

Alin Andronic nu a vorbit foarte mult despre el în perioada în care se afla la Exatlon.

C.L., joi 27 decembrie 2018 , 19:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Alin Andronic a povestit însă la Exatlon că de câţiva ani locuieşte în Germania, acolo unde este şi sora lui. 
Înainte de a pleca în Germania, Alin Andronic a fost implicat în realizarea unui proiect important în Recaş, localitatea sa natală.

”Înainte de a pleca în Germania, m-am ocupat de parcul San Siro.

Acolo copiii şi tinerii fac turnee de fotbal, de volei, de ping pong. Se face mult sport acolo. Sper că e aşa cum l-am lăsat”, a mărturisit recent Alin Andronic.

Parcul San Siro din Recaş a fost realizat în 2010 şi este una din zonele verzi din oraş, cu care locuitorii de mândresc.

Alin Andronic de la Exatlon este acum student în Germania

Cât despre Alin Andronic, puţin îi ştiau şi partea aceasta. Fostul concurent Exatlon a fost fotbalist, sport de care s-a lăsat în urmă cu cinci ani din cauza unei accidentări. Acum, Alin Andronic este student în Germania unde studiază Economia şi Administrarea Afacerilor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si