Veste ȘOC! Alin Andronic a fost cerut în căsătorie! Răspunsul ”războinicului” le-a lăsat mască pe fane

După finala Exatlon, Alin Andronic a primit zeci de cereri în căsătorie. Ei bine, fostul concurent a făcut ravagii în spațiul virtual însă una dintre admiratoarea a rămas cu buza umflată.

M.C.B., joi 27 decembrie 2018 , 10:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După finala Exatlon, Alin Andronic a fost asaltat de cereri în căsătorie. Nu de alta, dar toate fanele știau că în momentul în care a intrat în competiție, brunetul nu avea iubită! Sportivul a recunoscut acest lucru în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe contul lui de Instagram.

Deşi cunoscut ca un tip modest, Alin a trebuit să-i recunoască unei admiratoare că trebuie ”să stea la coadă” dacă vrea să se căsătorească cu el.

”Războinicul” Alin Andronic a făcut dezvăluiri uluitoare despre Exatlon! El a spus că nu se simte un star după relity-show-ul de la Kanal D, ci trăieşte exact ca înainte de a intra în competiţia din Republica Dominicană. După terminarea celui de-al doilea sezon Exatlon România, Alin Andronic s-a întors în Germania. A declarat că a rămas acelaşi om integru şi simplu de dinainte de a merge în competiție.

Mai mult, la o discuţie pe adresa lui de socializare, Alin Andronic surprinde din nou cu modestia de care, de altfel, a dat dovadă şi în concurs. ” Nu mă simt o vedetă. Beau apă de la chiuvetă, nu pentru că nu aş avea bani să îmi cumpăr de la magazin, ci fiindcă aşa îmi place, şi dorm pe canapea. E stilul meu simplu. Nu m-a schimbat Exatlonul”, avea să spună „războinicul” unor întrebări venite de la cei care îl iubesc.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si