Iubita mexicancă a lui Iulian Pîtea dezvăluie care e viitorul ei cu Războinicul de la EXATLON! Mesaj pentru fanii din România

Ana Gonzalez de la Exatlon Mexic a vorbit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre relaţia cu Iulian Pîtea.

Webeditor: E. V. joi 20 decembrie 2018 , 13:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+Ana Gonzalez a mulţumit fanilor Exatlon din România prin intermediul WOWbiz.ro, printr-un mesaj video. Iubita lui Iulian Pîtea a vorbit despre faptul că a descoperit oameni minunaţi în timpul meciurilor internaţionale de la Exatlon, lăsând să se înţeleagă că ar putea să vină în ţara noastră în curând.

”Salut România, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot sprijinul vostru, Cred că România este o ţară incredibilă, iar eu sunt foarte emoţionată şi sper să o cunosc în curând. Echipa României, de fiecare dată când am jucat împotriva ei, a dovedit că are oameni grozavi şi caractere minunate”, a declarat Ana Gonzalez pentru WOWbiz.ro.

Frumoasa mexicancă a vorbit şi despre relaţia cu Iulian Pîtea, despre care a spus că-l admiră. Ana spune că relaţia cu românul a continuat şi după Exatlon... de la distanţă, pentru moment.

”Ei bine, cu Iulian, de prima dată când ne-am văzut am simţit o conexiune specială.

Îmi plăcea să-l văd atât de fericit, atât de carismatic, atât de spontan, cum se concentra pe trasee. Cred că Iulian este un om minunat şi sunt tare fericită că am avut posibilitatea să-l cunosc la Exatlon şi să continuu să vorbesc cu el”, a mai spus Ana Gonzalez pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si