Ce a patit episcopul cu 25 de neveste si 145 de copii. "Sunt vinovat ca traiesc in religia mea? Casatoriile mele sunt ceresti!"
Life

Ce a patit episcopul cu 25 de neveste si 145 de copii. "Sunt vinovat ca traiesc in religia mea? Casatoriile mele sunt ceresti!"

A.S.
25 iul 2017

Pastorul care a socat intreaga lume cu numarul incredibil pe copii pe care cele 25 de sotii i-au adus pe lume a primit o decizie devastatoare din partea instantei. El a fost gasit vinovat de poligamie si, cel mai probabil, va merge la inchisoare.

Winston Blackmore,  episcopul sectei poligame Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma din Canada, a fost gasit vinovat pentru poligamiei. Este decizia finala a instantei dupa un proces lung si anevois care s-a intins pe mai multi ani.

Citeste si: "Nu e viol, eu ma urc peste ea si ea sta", a declarat un tata din Bistrita care, ani de zile, si-a abuzat sexual fiica minora

Citeste si: Barbatul mort in urma furtunii din Bulz avea 37 de ani. El se afla in masina, alaturi de iubita lui, cand un copac l-a strivit

Tatal a 145 de copii pe care i-a facut cu 25 de femei  risca acum pana la 5 ani de inchisoare, potrivit legilor din Canada.

Citeste si: Caz socant la Craiova. Si-a dus cainele la dresaj si l-a gasit mort, aruncat intr-un sac pe marginea drumului

Citeste si: Roxana, o tanara din Targu Jiu, si-a pus capat zilelor dupa o cearta cu iubitul. Mesajul baiatului este cutremurator

"Sunt vinovat ca traiesc in religia mea? Casatoriile mele sunt ceresti!", le-a spus barbatul judecatorilor.
Barbatul a fost arestat pentru poligamiei in anul 2007, dar a fost eliberat datorita unor probleme aupra modului in care fusese ales procurorul de caz.

Winston Blackmore le-a spus anchetatorilor ca nu si-a curtat niciuna dintre cele 25 de neveste, ba mai mult, ele au venit la el si l-au rugat sa le ia de sotii.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook