Ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului! Vezi cum a ajuns să încaseze peste 11.000 de euro pe lună!

Actele oficiale arată ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului.

Matei Vaihan, miercuri 26 iunie 2019 , 21:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu mai e un secret ce avere are Renate Weber, noul Avocat al poporului. Fostul europarlamentar Renate Weber a fost nominalizată pentru funcția de Avocat al poporului la începutul săptămânii. Liderii coaliției de guvernare s-au întâlnit, luni dimineață, pentru discuţii privind postul de Avocat al Poporului, funcţie rămasă vacantă după ce mandatul lui Victor Ciorbea a expirat deja, și au propus-o pe Renate Weber pentru acest post. (vezi câţi bani a câştigat Klaus Iohannis)

Citeste si: Bancherul a cărui soţie candidează la preşedinţie are o avere colosală! Soţul Ramonei Bruynseels câştigă peste 60.000 de euro pe lună şi are peste 3 milioane de euro în conturi!

Ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului. Deţine un teren, o vilă şi două apartamente

„Avocatul Poporului e al celor de la ALDE”, a spus premierul Viorica Dăncilă după întâlnirea coaliţiei. Miercuri, Weber a fost numită Avocatul poporului în ședința comună a celor două Camere ale Parlamentului, urmând să aibă un mandat de 5 ani, ce poate fi reînnoit o dată. Weber a candidat în mai la alegerile europarlamentare, dar nu a mai prins un loc în Parlamentul European, aşa cum s-a întâmplat la precedentele alegeri. În declaraţia de avere depusă în martie 2019, Weber a completat că deţine un teren, o vilă şi un apartament în Bucureşti, un apartament în Braşov şi două maşini.

Ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului. În conturi, Weber are aproximativ 40.000 de euro

Se ştie ce avere are Renate Weber, noul Avocat al Poporului. În conturi, Weber are aproximativ 40.000 de euro. La venituri încasate între 1 iunie 2018 şi 15 martie 2019, adică 9 luni şi jumătate, Weber a completat că a primit 61.434 de euro de la Parlamentul European ca salariu, 41.219 euro ca diverse cheltuieli şi 28.305 lei (aproximativ 6.000 de euro) ca pensie de la Casa de Asigurări a Avocaţilor. În total, Weber a încasat 108.653 euro în această perioadă, adică aproximativ 11.500 de euro pe lună.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si