Pastorul baptist din Parlament are o avere colosală! Deputatul Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimţiţi pe jurnaliştii care au vrut să asiste la o şedinţă!

Actele completate de Ben-Oni Ardelean arată că pastorul baptist din Parlament are o avere colosală.

Matei Vaihan, joi 20 iunie 2019 , 21:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu mai e un secret că pastorul baptist din Parlament are o avere colosală. Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a fost în prim-plan miercuri dimineață, când i-a făcut "nesimțiți" si "tupeiști" pe jurnaliștii care au vrut să asiste la discuțiile din comisiile reunite de politică externă. Mai mult, i-a amenințat ca le ridică acreditarea de la Parlament. "În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire", a spus Ardelean. 

Citeste si: Gabriela Szabo are venituri de 10.000 de euro pe lună! Fosta campioană şi soţul ei deţin o avere uriaşă!

Pastorul baptist din Parlament are o avere colosală. Ardelean are 10 terenuri şi 3 case

Deputatul, care e pastor baptist, are o avere uriaşă. Acesta deţine nouă terenuri intravilane şi unul agricol, în judeţul Timiş, precum şi două case de locuit (una de 233 metri pătraţi, cealaltă de 388 metri pătraţi) şi un apartament. Ardelean mai are trei maşini, un Volkswagen, un Audi şi un BMW. În 2018, deputatul a vândut un teren, pe care a obţinut 30.750 de euro. În conturi, deputatul are 27.000 de dolari şi 14.000 de euro. (vezi cât de bogată este avocata lui Liviu Dragnea)

Pastorul baptist din Parlament are o avere colosală. Ardelean e conferenţiar universitar la Institutul Teologic Baptist 

E clar că pastorul baptist din Parlament are o avere colosală. În ultima declaraţie de avere, Ardelean a completat, la rubrica veniturilor, că a încasat 95.897 lei ca deputat, 16.356 de lei ca conferenţiar universitar la Institutul Teologic Baptist şi 4.800 de lei ca conferenţiar universitar la Universitatea Bucureşti. În total, Ardelean a încasat 117.053 de lei într-un an, adică aproximativ 9.754 de lei pe lună.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si