Ce avere are Traian Berbeceanu, comisarul care va fi şeful de cabinet al ministrului de Interne! Şi-a împrumutat rudele cu aproape 20.000 de euro!

Ce avere are Traian Berbeceanu, care ca ocupa o funcţie cheie în ministerul condus de Marcel Vela.

Matei Vaihan, vineri 06 decembrie 2019 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ce avere are Traian Berbeceanu se poate afla dintr-un document din 2017. Atunci, Berbeceanu era ofiţer la IPJ Hunedoara şi şi-a completat declaraţia de avere, din care reiese că deţinea un apartament de 78 metri pătraţi în Deva, două maşini şi o remorcă auto. Berbeceanu nu avea alte bunuri sau bani în conturi.

Citeste si: VIDEO | Ludovic Orban, cel mai sărac premier. Veniturile i s-au triplat, însă, după ce a ajuns la Palatul Victoria

Acesta avea o datorie de 35.000 de euro la o bancă, scadentă în 2035. În schimb, Traian Berbeceanu şi-a împrumutat tatăl şi fratele, pe o perioadă nedeterminată, suma fiind de 18.500 de euro. El a încasat un venit anual de 55.000 de lei de la IPJ Hunedoara, adică un salariu lunar de 4.583 de lei. (vezi cum a atacat-o Berbeceanu pe Carmen Dan)

Ce avere are Traian Berbeceanu: "Va fi nevoie de multă muncă" 

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că, începând cu săptămâna viitoare, comisarul şef în rezervă Traian Berbeceanu va fi şeful său de cabinet. „Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează şi mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă şi multă determinare. Şi ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniştilor din Poliţia Română! Va fi bine! Doamne ajută”, a scris Traian Berbeceanu, pe Facebook.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, care are competenţă în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, din anul 2005 până în 2011. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea unei grupări specializate în furt de fier vechi din judeţul Hunedoara, denumită „Hidra”. Un număr de 49 de persoane au fost atunci trimise în judecată pentru activităţi de furt de fier vechi în valoare de milioane de euro din zona industrială a municipiului Hunedoara.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si