Ludovic Orban are o casă lângă București! Cum arată grădina plină de flori a premierului desemnat

Ludovic Orban, premierul desemnat de președinte, are o casă lângă București, pe care a cumpărat-o în urmă cu 5 ani.

C.L., marți 15 octombrie 2019 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ludovic Orban este noul premier desemnat de președintele Iohannis pentru formarea guvernului. Politician liberal de aproape 30 de ani, Ludovic Orban are o declarație de avere cu puține puncte completate.

Asta pentru că premierul desemnat nu este un om bogat. Conform declarației de avere depuse la Parlament, pentru anul 2017, Ludovic Orban are în proprietate doar o casă lângă București, în localitatea Dobroești din Ilfov.

Citeste si: Ludovic Orban, prima declarație în calitate de premier desemnat. Ce se pregătește să facă!

Citeste si: Ludovic Orban, noul premier desemnat, are o soție psiholog! Cum arată Mihaela Orban și ce a scris despre ea politicianul în declarația de avere

Casa a fost achiziționată de soții Ludovic și Mihaela Orban în 2014. Din informațiile furnizate de Orban chiar în declarația de avere, casa are 200 mp, iar la doar un an de la cumpărarea acesteia, familia a vândut cu 70.000 de euro apartamentul pe care îl avea în București.

Casa din Dobroești a lui Ludovic Orban are o frumoasă grădină cu flori, îngrijite cu atenție de soția acestuia, care postează mereu imagini cu florile sale.

De altfel, curtea casei lui Ludovic Orban apare mereu în imaginile în care este fotografiat câinele familiei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si