Ce avere are văduva lui Cristian Țopescu! Mama vitregă a Cristinei Țopescu lucrează la Televiziunea Română

Mama vitregă a Cristinei Țopescu lucrează în Televiziunea Română, acolo unde a fost membru în Consiliul de Administrație.

Radu Constantin, vineri 17 ianuarie 2020 , 23:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Christel Ungar, a treia soție a lui Cristian Țopescu, este cu 6 ani mai tânără decât era fiica ei vitregă și lucrează de mulți ani în TVR. În ultimii ani, ea a coordonat departamentul de limbă germană și a fost membru în Consiliul de Administrație.

În ultima declarație de avere, completată în iunie 2018, Christel Ungar deținea 50% dintr-un apartemtn de 120 mp situat în centrul Capitalei (titular era Cristian Țopescu) și trei conturi care totalizau 3.000 euro și 65.000 lei. Văduva lui Cristian Țopescu nu avea pe numele ei terenuri, mașni sau bijuterii mai scumpe de 5.000 euro, dar nu avea nici datorii.

Christel câștiga mai bine de 110.000 lei pe an din salariu și indemnizație, ambele de la TVR la care se adăuga 6.600 lei anual, pensia militară a lui Cristian Țopescu. De amintit faptul că văduva lui Cristian Țopescu completa ultima declarație de avere la doar o lună după moartea marelui comentator sportiv, înainte ca succesiunea să fie făcută.

Citeste si: Medicii legiști au descoperit ce s-a întâmplat cu jurnalista Cristina Țopescu! Care a fost cauza morții

Citeste si: Ce a pus familia în sicriul Cristinei Țopescu, înainte să o ducă la crematoriu? Emoționant ce a ars împreună cu ea

Citeste si: Nenorocirile nu s-au încheiat pentru familia Cristinei Ţopescu! Fratele Cristi trebuie să se prezinte la tribunal la 4 zile după ce Cristina a fost incinerată!

Citeste si: Nenorocirile nu s-au încheiat pentru familia Cristinei Ţopescu! Fratele Cristi trebuie să se prezinte la tribunal la 4 zile după ce Cristina a fost incinerată!

Cristian Țopescu avea trei copii din căsătorii diferite

Cristian Țopescu a avut trei copii: Cristina, Cristi și Sebastian, fiecare dintre ei cu o altă soție. Mezinul Basti (cum îl alintă prietenii) este fiul Christelei Ungar și în prezent este student la o universitate din Viena.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si