Ce face Marian Munteanu, fostul lider al studentilor din anii '90, la exact 27 de ani de la “Mineriada”!

Marian Munteanu, fostul lider al studentilor din timpul “Mineriadei” a revenit in viata publica la inceputul anului trecut, cand a fost propus initial pentru a candida la functia de primar general al Capitalei din partea PNL.

Webeditor: Mihai Dragan Author: C.L. miercuri 14 iunie 2017 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Partidul insa a renuntat la el, dar Munteanu s-a hotarat sa ramana in politica. Si-a infiintat propriul partid cu care a candidat la alegerile parlamentare, insa nu a reusit sa ia destule voturi pentru a intra in Parlament. Totusi, fostul lider al studentilor, care de ani buni nu mai aparuse in public si care aproape ca se retrasese in munti, s-a hotarat ca viata politica si cea din Bucuresti il atrage din nou.

Marian Munteanu (dreapta), alaturi de congresmenul american

Asa ca, Marian Munteanu a hotarat sa se ocupe in continuare de partidul pe care l-a infiintat si care se numeste “Alianta Noastra Romania” si sa stea mai mult prin Capitala, unde participa la intalniri cu diversi lideri politici. Una dintre recentele sale aparitii, alaturi de Mircea Geoana, a fost, la inceputul lunii, cu ocazia vizitei in Romania a unui membru al Congresului SUA.
Zilele acestea, exact cand se implinesc 27 de ani de la evenimentele din Piata Universitatii a aparut si informatia conform careia unul dintre cele mai controversate dosare din Romania, procesul "Mineriadei" va incepe, el va fi trimis in instant de Parchetul General  In acest proces vor fi judecati, printre altii, fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si