Cu toate acestea, cel mai important este, de fapt, să te bucuri cât mai mult de momentele frumoase pe care le petreci la un astfel de eveniment. De la hohote copioase de râs, până la lacrimi sincere de fericire, totul este presărat cu sentimentul dulce al împlinirii.

Iată ce nu trebuie să îți lipsească pentru o ședință foto cu bebe cât mai reușită.

1. Jucării

Aici nu este vorba, neapărat, despre a integra jucării în decor. De fapt, poți face și asta, atât timp cât se integrează în decorul general. Cu toate acestea, jucăriile îți vor fi necesare pentru a atrage atenția celui mic, astfel încât fotograful să prindă unghiul perfect.

Citeste si: Ziua Copilului și a Limbii Turce la București

Alege jucăria preferată a lui bebe și direcționeaz-o după îndrumările fotografului. În aceeași măsură, dacă știi că are o jucărie de care bebe este foarte atașat, atunci ar fi foarte inspirat să o incluzi în decor. Când va fi mare, își va aminti cu nostalgie de ea.

2. Păturică pentru poze

Un element de decor care nu trebuie să lipsească este o păturică Milestone. Reprezintă cea mai bună alegere când vine vorba de a face poze personalizate, prezentând și un calendar împărțit chiar pe zile, săptămâni și luni, cu referire la vârsta micuțului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Disponibilă atât în versiuni pentru fetițe, cât și pentru băieței, sunt foarte populare atunci când vine vorba de ședințe foto reușite. De asemenea, păturica poate fi utilizată după și pentru a-l înveli pe bebe când doarme, nu doar pentru poze și atât.

3. Elemente autentice de decor

Când vine vorba de a crea cele mai originale poze, uneori trebuie pur și simplu să apelezi la imaginație. Ce zici de un coșuleț făcut din nuiele, pe un pat de puf alb, în mijlocul căruia bebe să doarmă liniștit? Cu siguranță poza este una cu un impact deosebit.

Citeste si: Un copil de nouă ani din Sibiu este cel mai tânăr solist din stagiunea Filarmonicii. Băiatul a impresionat publicul

De asemenea, o păturică verde care să mimeze forma unei frunze, în mijloc căruia bebe să stea așa cum își dorește, este o altă idee interesantă. În cele din urmă, poți apela la orice artificiu de acest gen, deoarece pozele rezultate vor fi memorabile și autentice.

4. Hăinuțele preferate

Dacă bebe este un adept al modei, atunci cu siguranță va dori ca atunci când crește mare să vadă cât de cool era încă de mic. De aceea, nu uita să aduci la ședința foto și hăinuțe în culorile care ai observat că-i plac și în care se simte bine.

Pozele lui bebe vor fi nu doar reușite, dar vor sta și drept dovadă a faptului că, încă de mic, a știut să iasă în evidență. Iar hainele, după cum bine știm, ne fac să ne simțim mai bine și să ne purtăm altfel atunci când ieșim în societate.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citeste si: Ziua Copilului 2022: Mesaje, urări şi felicitări pentru 1 iunie. "Scumpul nostru copil! Pentru tine, totul este abia la început. Fie ca îngerul tău păzitor să-ți păstreze iubirea și credința"

Pentru o ședință perfectă cu bebe, important este să apelezi, înainte de toate, la un fotograf care să știe cum să pună în evidență inocența și frumusețea celui mic. De aceea, înainte de a apela la serviciile unuia, încearcă să ceri recomandări și păreri, astfel încât rezultatul să fie cel scontat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si