Ce legătură este între Ștefan Bănică Junior și un fost concurent la Exatlon România

Ștefan Bănică a colaborat cu succes pentru concertele de Crăciun cu Valentin Chiș, aka Bruce.

M.C.B., vineri 28 decembrie 2018 , 16:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ștefan Bănică Junior colaborează cu unul dintre foștii concurenți de la show-ul Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Este vorba de Valentin Chiș, alias Bruce, care a făcut parte din echipa Faimoșilor din primul sezon al competiției Exatlon România.

Valentin Chiș este coregraful spectacolelor pe care Ștefan Bănică Junior le susține. Așa s-a întâmplat și la concertele pe care artistul le-a avut în luna decembrie la Sala Palatului din Capitală.

Cel care a făcut publică colaborarea a fost chiar fostul concurent de la Exatlon România, care este coregraf și dansator.

”Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică, devenit tradiție, a ajuns la final.O adevărată plăcere să mă aflu din nou în postura de coregraf, cât și dansator, energia de pe scenă fiind de nerefuzat.

O adevărată provocare care te așază în fața viziunii lui Ștefan Bănică, care pe măsură ce avansează în manifestare devine din ce în ce mai amănunțită, astfel schimbările până în ultima secundă(și după?) nu încetează să apară. Unii ar spune că este perfecționism, chiar nebunie, însă eu o consider profesionalism și dedicare. Dedicare pentru că este prezentată publicului și profesionalism pentru că publicul merită un spectacol cât mai precis și extraordinar”, a scris Valentin Chiș pe o rețea de socializare.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si