Show-ul Exatlon a căpătat un suflu nou după ce în Republica Domincană au ajuns cei mai buni concurenți din sezoanele trecute. Se întâmplă în Mexic, țară care a ajuns la cel de-al treilea sezon al celui mai tare reality-show sportiv din lume.

”Liga Legendelor” de la Exatlon are în compnență nume cunoscute și în România, cum ar fi frații Ernesto și Aristeo Cazares sau Macky. În cele trei întâlniri de până acum, ”Noua Generație”, adică sportivii din actualul sezon, conduce cu 2-1 la meciuri directe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chiar și așa, bucuria de a-i vedea pe cei mai iubiți concureni Exatlon pe traseu a adus din nou în fața televizoarelor milioane de mexicani iar bătăliile sunt de-a dreptul epice.

Citeste si: Iulian Pîtea, dezbrăcat de fetele de la ”Puterea Dragostei”! Fanii îl cer insistent în ”casă” pe fostul concurent de la Exatlon

Citeste si: Claudia Pavel ”a incendiat” litoralul! Cream, spectacol total pe plajă la început de toamnă

Citeste si: Roxana Moise, fosta Războinică de la Exatlon, a născut în secret! Primele imagini cu micuța Anastasia

Legendele Exatlon, din nou pe traseu. Ce se întâmplă în România?

În România, show-ul Exatlon a avut 3 ediții în perioada 2018-2019. Fanii emisiunii au continuat însă să fie activi în comunități online iar marea întrebare este când începe sezonul 4. Până în acest moment, Kanal D nu a anunțat oficial debutul celui de-al patrulea sezon, însă ceea ce este sigur este că acesta nu se va organiza mai devreme de anul 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si