Ce mănâncă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica! Deţinutele primesc linte, orez şi fasole, dar şobolanii, gândacii şi viermii colcăie prin bucătărie!

Un studiu făcut la “El Buen Pastor” arată ce mănâncă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica. Calitatea hranei este oribilă.

Matei Vaihan, duminică 07 octombrie 2018 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-a aflat ce mănâncă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica. Udrea a fost reţinută de Interpol şi încarcerată la “El Buen Pastor”, acolo unde condiţiile sunt groaznice. Un studiu făcut de o profesoară de la Facultatea de Drept a Universităţii Costa Rica despre viaţa din închisoare dezvăluie şi ce se întâmplă cu hrana deţinutelor.  “50% dintre deţinute consideră că igiena bucătăriei este rea, spun că adesea gasesc fire de păr, muşte şi chiar gândaci în alimente.

Altă femeie spune că "azi ne-au dat linte cu muşchi de gândac", alta zice că a primit "linte cu viermi". Deţinutele spun că micul dejun se compune din o jumătate de ceaşcă de cafea şi doua chifle”, se arată în studiu.

Ce mănâncă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica. La prânz se servesc  orez cu cârnaţi feliaţi şi o salată verde 

“Un prânz tipic poate să fie orez cu cârnaţi feliaţi şi o salată verde ("roşiile nu se văd în salată" zice una din deţinute). "Fasolea roşie şi neagră ne-o dau fără să-i adauge nimic (sare,condimente) iar in ceea ce priveste cina multe spun că "Nu cinez pentru că mâncarea este oribilă". O altă femeie spune ca bucătăria, alimentele si sala de mese "miros a droguri". În general, femeile consideră că  primesc cina foarte devreme: "Ei vor să mâncăm la ora 16 şi aşa trebuie să facem".

Mai spun şi că în timpul zilei nu mai primesc nici un fel de supliment alimentar, doar cafea pot bea.”,  se mai dezvăluie în studiul despre condiţiile din închisoare.

Ce mănâncă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica.  Există diete pentru diabetice şi hipertensive

Se ştie ce mănâncă Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica.  “46,9% din deţinute spun că există diete diferite, dar nu pentru vegetariene sau cele ce au altă religie.

59,4% declară că diétele speciale se distribuie către deţinutele bolnave, dacă sunt diabetice sau hipertensive. O pot solicita personal sau prin prescripţie medicală. Femeile intervievate spun că, chiar dacă au probleme medicale, nu solicită schimbarea dietei pentru că le schimbă mâncarea normală cu o supă oribilă care nu are nici un gust. 86% mărturisesc că în bucătărie au vazut muşte, gândaci şi sobolani, iar 46,8% că mirosul din bucătărie si sala de mese nu e deloc plăcut.
Mai sunt deţinute care spun: "Dacă nu ajungi la timp la masă, e posibil sa nu mai apuci mâncare”
, se mai scrie în studiul despre închisoarea unde se află Elena Udrea.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce se întâmplă în echipa Războinicilor după eliminarea lui Sorin? Incredibil ce au... Ce se întâmplă în echipa Războinicilor după eliminarea lui Sorin? Incredibil ce au dezvăluit Albert și Maria despre Adelina: „De curând, atitudinea ei...” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 16 mai, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
spotmedia.ro
Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al... Cercetătorii au rezolvat o problemă veche de 40 de ani și au obținut ”Sfântul Graal” al bateriilor
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală” Adevărul despre vaccinare. Monica Pop: „Este o foarte mare greșeală medicală”
infoactual.ro
Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață.... Florin Cîțu nu s-a abținut în prima zi de relaxare. S-a întâmplat în această dimineață. „Proastă decizie”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si