Ce notă a luat Selly la BAC! Uluitor! Le-a închis gura tuturor care au comentat apariția lui la BAC

Wow, ce notă a luat Selly la BAC! Marți, au fost afișate notele obținute la examenul de bacalureat. Află în continuare ce notă a luat Selly!

R.B., marți 30 iunie 2020 , 13:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Selly s-a numărat printre adolescenții care au susținut în acest an examenul de Bacalaureat, iar prezența lui de la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti” din Craiova a fost una cel puțin memorabilă.

Selly de la 5Gang a avut o apariție de senzație la examenul de Bacalaureat. Artistul a apărut la volanul bolidului său de lux, un Mercedes CLS nou nouţ în valoare de 75.000 de euro și a fost îmbrăcat într-un tricou Versace. Pe contul său de Instagram, Selly a postat o fotografie în care se află alături de câțiva polițiști, chiar la intrarea în liceul în care a susținut examenul.

Citeste si: Fabulos! Cum a apărut Selly la prima probă a Bacalaureatului

Marți au sosit și rezultatele! Selly a luat 9.50 la limba și literatura română, 9.60 la matematică și 9.70 la biologie. Media la examenul maturității este de 9,60.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) a anunţat că rata de promovare, înainte de contestaţii, înregistrată de absolvenţii studiilor liceale şi care au susţinut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2020, atât din promoţia curentă, cât şi din promoţiile anterioare este de 62.9%.

Pentru promoţia curentă, rata de promovare este 71.4%, iar pentru promoţiile anterioare - 25.00%

Citeste si: Vloggerul Selly, după ce a provocat un accident în care s-au aflat și minori: ”Copiii s-au bucurat că au intrat în mine”! Ce mai spune despre CTP

”În sesiunea iunie-iulie 2020, au promovat 92.930 de candidaţi, dintr-un total de 147.790 candidaţi prezenţi. Dintre aceştia, 86.140 de candidaţi sunt din promoţia curentă, iar 6.790  de candidaţi sunt din promoţiile anterioare”, a precizat MEC. 

232 de candidaţi au obţinut media 10.

Pe discipline de examen, situaţia candidaţilor cu note de 10 este următoarea:

•             1.927 au obţinut nota 10 la proba de Limba şi literatura română;

•             209 au obţinut nota 10 la proba de Limba şi literatura maternă;

•             5.624 au obţinut nota 10 la proba obligatorie a profilului (Matematică – 2.241 / Istorie – 3.383)

•             6.799 au obţinut nota 10 la proba la alegere a profilului şi a specializării.

Procente de promovare peste 70% s-au înregistrat în judeţele: Cluj (77.8%), Sibiu (71.8%), Iaşi ( 71.4%) şi Braşov (71.00%). În Capitală, rata de promovare s-a situat la 70%.

Judeţele în care ratele de promovare au fost sub 50%: Ilfov (32.2%), Giurgiu (42.4%), Mehedinţi (47.8%) şi Gorj (49.7%).

Citeste si: Adio relaxare. A explodat numărul cazurilor noi de coronavirus în România. Au fost raportate cele mai multe îmbolnăviri din ultimele 3 luni


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt! Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si