Ce reacție a avut Lucian Mîndruță după ce soția lui s-a vaccinat împotriva COVID-19

Reacția lui Lucian Mîndruță, după ce Ioana s-a vaccinat împtriva coronavirus, era așteptată de multă lume. Ioana lucrează ca medic la Spitalul Universitar din București. Soția jurnalistului a fost una dintre primele persoane care au primit vaccinul. Acum s-a aflat cum se simte, de fapt.

Author: Andreea Bolocan vineri 08 ianuarie 2021 , 09:53

lucian mindruta si ioana mindruta s-a vaccinat cadru medical efecte adverse vaccin
Ce reacție a avut Lucian Mîndruță după ce soția lui s-a vaccinat împotriva COVID-19[Sursa foto: verdict.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sâmbătă, în jur de ora 13:00, Lucian Mîndruță a anunțat pe Facebook ce s-a întâmplat cu soția lui, Ioana.

„Am Mîndruță vaccinată', a scris jurnalistul. Și medicul a ținut să povestească ce senzație a avut atunci când a fost injectată. „Totul bine, nu doare, nu se întâmplă nimic… m-am întors la gardă. Vedem în continuare', a mărturisit Ioana.

Soția lui Lucian Mîndruță a avut o mică durere

Ioana Mîndruță a povestit, după aproximativ 24 de ore de la administrarea vaccinului împotriva COVID-19, cum s-a simțit ulterior injectării. A avut totuși o mică durere în zona în care a fost vaccinată, dar nu au fost semne de ceva mai grav. Acum a revenit și Lucian Mîndruță cu niște vești noi, despre starea de sănătate a soției.

Citeste si: Numărul românilor care se vaccinează anti-COVID-19 este în creștere

Cum s-a simțit Ioana imediat după administrarea vaccinului

La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectarii, amorteala usoara pe mana, febra moderata in cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jena la miscare in umar. Toata experienta comparabila cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 saptamani”, a spus soția jurnalistului.

Citeste si: Reacţie alergică gravă la un vaccin anti-COVID-19, în SUA

„Dacă tot m-au intrebat multi care sunt efectele secundare la vaccin, aveți în postarea ei experiența soției mele. Eu, ca observator independent pot doar să vă spun că de dimineață m-a certat că e iar e dezordine în bucătărie, deci e bine, n-au modificat-o genetic…”, a anunțat acum Lucian Mîndruță, cu mult umor, pe contul lui de Facebook.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si