Un medic aflat in trafic s-a decis sa intervina in momentul in care a vazut locul accidentului si a incercat sa salveze bebelusul din pantece.

Direct pe asfaltul rece si acoperiti de umbrele, medicul i-a facut cezariana victimei decedate, insa fara succes, scrie WOWbiz.ro.

 

"O experienţă traumatizantă şi şocantă pentru toată lumea. Iniţial am fost anunţaţi telefonic că a avut loc un accident rutier şi că va ajunge la noi o gravidă în şapte luni, în şoc cardiac. Noi am aşteptat ambulanţa, dar am primit un alt telefon, în care ni s-a spus că trebuie să formăm o echipă, pentru că gravida nu poate fi transportată. Cand am ajuns acolo, pacienta era decedată, dar era menţinută în masaj cardiac, în speranţa de a-i salva viaţa copilului. S-a făcut intervenţie la faţa locului, cezariană de urgenţă, dar copilul nu a mai putut fi salvat. Pacienta a suferit o ruptură uterină masivă şi nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

S-a încercat orice manevră, resuscitare, dar fără niciun succes. Regret că n-am putut să salvez copilul", a declarat medicul rezident Alina Bichiş, vizibil afectat de experienţa traumatică.

Tanara Catalina Tanase a murit dupa ce George Tanase a pierdut controlul volanului, pe fondul oboselii, si s-a izbit cu autoturismul de un copac.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si