Un medic aflat in trafic s-a decis sa intervina in momentul in care a vazut locul accidentului si a incercat sa salveze bebelusul din pantece.

Direct pe asfaltul rece si acoperiti de umbrele, medicul i-a facut cezariana victimei decedate, insa fara succes, scrie WOWbiz.ro.

 

"O experienţă traumatizantă şi şocantă pentru toată lumea. Iniţial am fost anunţaţi telefonic că a avut loc un accident rutier şi că va ajunge la noi o gravidă în şapte luni, în şoc cardiac. Noi am aşteptat ambulanţa, dar am primit un alt telefon, în care ni s-a spus că trebuie să formăm o echipă, pentru că gravida nu poate fi transportată. Cand am ajuns acolo, pacienta era decedată, dar era menţinută în masaj cardiac, în speranţa de a-i salva viaţa copilului. S-a făcut intervenţie la faţa locului, cezariană de urgenţă, dar copilul nu a mai putut fi salvat. Pacienta a suferit o ruptură uterină masivă şi nu s-a mai putut face nimic.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

S-a încercat orice manevră, resuscitare, dar fără niciun succes. Regret că n-am putut să salvez copilul", a declarat medicul rezident Alina Bichiş, vizibil afectat de experienţa traumatică.

Tanara Catalina Tanase a murit dupa ce George Tanase a pierdut controlul volanului, pe fondul oboselii, si s-a izbit cu autoturismul de un copac.

Citeste si: Candidatii la examenul de obtinere a permisului auto vor fi inregistrati video si audio la sustinerea probei practice

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si