Ce se întâmplă acum la liceul unde învață Eliza Iliescu? Fata celei mai bătrâne mame a trecut în clasa a X-a

Eliza Iliescu este elevă de liceu, a trecut în clasa a X-a, iar din ianuarie, fiica celei mai bătrâne mame are și buletin.

Author: C.L. luni 22 iulie 2019 , 10:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Eliza Iliescu este elevă la Liceul Dimitrie Paciurea din București, unde a ajuns în urma repartiției computerizate, nefiind însă una din școlile preferate de fiica celei mai bătrâne mame.

Însă media obținută de Eliza la Evaluare Națională a făcut ca media finală de admitere să fie de 6,67, notă cu care a fost distribuită la liceul "Dimitrie Paciurea", profil Uman, la clasa de Filologie.

Citeste si: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Larisa va dezvălui detalii uluitoare despre una dintre colegele sale! „Oricum ea este în situația josnică!” Aflați ce se va întâmpla, joi, 28 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citeste si: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

În ultimii ani, mediile de admitere la acest liceu au fost tot mai mici, astfel încât a fost multă vreme în top licee proaste din Capitală.

Se pare însă că anul acesta, situația s-a schimbat. Dacă anul trecut, ultima medie de admitere a fost în jurul notei 6, anul acesta, la Filologie, ultima medie de admitere a fost 7,07, astfel liceul ocupând un loc mai bun în clasamentul colegiilor din București.

Citeste si: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume. Cu banii aceștia își crește fiica

Citeste si: Cum a câştigat Eliza Iliescu primii ei bani! Fata Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mama, şi-a cumpărat un telefon ”din acela peste care se trage cu degetul pe ecran”

Citeste si: S-a aflat adevărul despre sarcina Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume: "Când m-au tăiat..."

Eliza Iliescu are buletin din ianuarie

Eliza Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani. Atunci, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă de la noi din ţară. Eliza a fost școlăriță încă de la 5 ani, așa că abia în ianuarie, când era deja elevă în clasa a IX-a, fata a făcut 14 ani și a obținut buletinul atât de râvnit de toți adolescenții. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si