Ce se întâmplă acum la parohia Moşuni, acolo unde a fost preot paroh Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci a fost în 2017 în mijlocul unui scandal, preotul din Moşuni fiind până la urmă caterisit de mai marii din Biserică.

C.L., vineri 28 decembrie 2018 , 14:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deşi a trecut un an şi jumătate de atunci, pe site-ul mosuni.ro, care aparţine comunităţii de pe lângă parohia din localitatea cu acelaşi nume, Cristian Pomohaci apare în continuare ca paroh. Asta în condiţiile în care pe site-ul respectiv apar mereu noutăţi, asta însemnând că nu este abandonat.

În plus, chiar şi în 2018, pe site-ul respectiv au fost publicate scrisori de mulţumire de la diverse persoane care susţin că părintele Pomohaci le-a schimbat viaţa. 

Mai mult, nici pe site-ul Arhiepiscopiei Alba, de care aparţine parohia Moşuni –Veţa, nu apare că ar fi fost numit acolo un alt preot paroh.
Să înţelegem de aici că susţinătorii lui Pomohaci s-au ţinut de cuvânt când au spus în protestele lor că nu vor accepta un alt înlocuitor permanent al preotului lor? 

În toată această perioadă, deşi sunt multe imagini în care Cristian Pomohaci apare în haine preoţeşti, nu a fost văzut slujind în biserică. El apare acum în public doar ca artist, urcând tot mai des pe scenă în diverse localităţi din ţară.

Cristian Pomohaci a fost caterisit de mai marii Bisericii după ce a izbucnit un scandal uriaş, după apariţia în presă a unor înregistrări în care pare că fostul preot îi cere favoruri sexuale unui minor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si