Liviu Pop a fost ucis într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, a anunțat Romsilva, printr-un comunicat de presă. Pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, chiar cu arma din dotare, iar corpul acestuia a fost găsit, câteva ore mai târziu, într-o râpă.

Liviu Pop avea 30 de ani, era căsătorit și avea trei copii mici, o fetiță de 6 ani și alte două, de un an, gemene.

Puțini știu că familia pădurarului ucis era în doliu: tatăl bărbatului murise cu doar 6 luni în urmă, răpus de o boală necruțătoare.

Ce se întâmplă acum cu fetița pădurarului ucis! Micuța de 6 ani suferea după moartea bunicului

Văduva lui Liviu Pop este acum devastată- a rămas singură să crească trei copii mici, să le explice că tatăl lor a murit ca un erou, făcându-și meseria pe care și-o alesese. Apropiații spun că femeia este disperată și pentru că nu știe cum să mai procedeze cu fetița cea mare.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Micuța suferea teribil după moartea bunicului său în urmă cu doar șase luni, iar dispariția tatălui său, de care era extrem de atașată, ar fi putut să-i provoace un șoc.

Văduva pădurarului a cerut sfatul apropiaților pentru a afla cum e mai bine să-i dea copilei cumplita veste și cum să o ajute să treacă peste acest șoc de neimaginat pentru un copil de nici 6 ani. 

Citeste si: VIDEO| Panică după asasinarea pădurarului Liviu Pop. Oamenii din zonă nu se mai simt în siguranță

Citeste si: VIDEO| Primele imagini din locul unde a fost găsit trupul pădurarului ucis

Sâmbătă, pădurarul Liviu Pop a fost înmormântat în satul natal, la marginea pădurii Rogoz. Au venit la ceremonia funerară pentru a fi alături de familie nu doar tot satul, ci și mulți pădurari, colegi ai celui ucis de hoții de lemne.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si