Alexandru Cumpănașu revoltat după ce s-a vehiculat că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul"

Potrivit unor surse judiciare, experții INML ar fi reconstituit scheletul Alexandrei Măceşanu din fragmentele osoase găsite în butoiul monstrului din Caracal.

K.B., vineri 13 septembrie 2019 , 17:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu este revolat și refuză să creadă acest lucru.
"Nu cred că au cum să reconstituie... Atunci când nu ai certitudinea că acele rămăşiţe aparţin unei persoane şi că doar 7 dinţi aparţin, e ca şi cum spui că iei de undeva nişte oase şi din ele formezi... E imposibil aşa ceva. Ştii cum sunt? Sunt nişte chestiuni mici, nu poţi să vorbeşti de nişte oase sau... Sunt nişte fragmente micuţe, eu am văzut planşele şi eu cred că ăştia de la INML se joacă cu focul. Avocatul nostru va depune un supliment pentru că sunt lucruri nelămurite aici, nu sunt lucruri foarte clare descrise în acel raport... De aceea, din ce mi-a comunicat procurorul general, a şi început ancheta penală la INML.", a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Citeste si: Pădurar din județul Iași găsit mort în mașină cu mai multe urme de violență

Citeste si: Toamna își intră pe deplin în drepturi. Ce temperaturi se vor înregistra

Alexandru Cumpănașu a spus într-o emisiune TV că vrea să afle cine a abuzat-o pe nepoata sa, copila nemenționând în apelul telefonic 112 cine ar fi violat-o. Cumpănașu vrea să afle dacă Gheorghe Dincă ar mai fi putut la vârsta lui să comită astfel de fapte.

Citeste si: Un român din Marea Britanie fost condamnat la închisoare pe viață. Ce a făcut bărbatul

Citeste si: 13 septembrie declarată ziua Pompierilor

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si