Avocatul susține că mașina lui Dincă era identificată încă de când a dispărut Luiza și că se putea face lumină în acest caz în urmă cu câteva luni.

Citeste si: Noi descoperiri în casa lui Gheorghe Dincă

Citeste si: VIDEO| Informații incredibile în cazul de la Caracal! Gheorghe Dincă era la cumpărături în timp ce Alexandra suna la 112! Vânzătoare magazin: "Privea pierdut, nu răspundea la întrebări..."

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a publicat o listă cu 4 persoane influente din anturajul lui Gheorghe Dincă: "NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT"

„Au inventat un fel de rechizitoriu. Vor să ne închidă gura. Am semnat actul pentru că altfel mi se refuza participarea la actele procedurale”, a zis Tonel Pop. El a afirmat că gestul este unul fără precedent.

„Procurorul DIICOT care instrumentează cauza, cel puțin pe aspectul unde e casa groazei, adică în Caracal, au inventat, e în premieră în România, nu mai există acest act, un fel de rechizitoriu prin care ne puneau în vedere și ne ridicau toate textele de lege, în sensul de a nu putea să spunem sau să facem absolut nimic legat de acest caz.

Nu e vorba de o propoziție sau o frază, așa cum se face atunci când ți se prezintă niște acte. Atunci când primești niște acte, semnezi că ai primit documentația și că menții secretul profesional. E vorba de o simplă propoziție. Pentru acest caz au inventat un întreg referat, un rechizitoriu, au inventat o chestie care nu există în statul român. Vor să ne închidă gura ca să nu mai vorbim despre acest caz.
Am cerut o copie de pe acest document și au refuzat, au amânat, după ce l-am semnat. Tot nu mi-au dat o copie. Am semnat, cu observația că mă supun jurisprudenței CEDO, pentru că CEDO prevalează tuturor normelor și invențiilor trecute acolo și atunci există decizii CEDO. Dacă cazul e de interes național, depășește limitele unui caz normal, avocații au dreptul și nu pot fi blocați să expună lucruri”, a declarat Tonel Pop la Antena 3.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si