Israela Vodovoz a fost gasita moarta vineri seara, in locuinta ei. Decesul a fost unul natural, provocat de un atac cerebral, dupa cum s-a scris in presa. Femeia s-a stins fara sa-si implineasca cea mai mare dorinta. Ea isi pusese la vanzare vila din Maramures, iar cu banii castigati, plus ce-i pe care ii mai avea, voia sa faca inconjurul lumii.

Israela detinea o vila de fite in Maramures, imobil pe care l-a scos la vanzare in urma cu aproximativ 3 ani cand a luat decizia sa plece cu sotul ei, Liviu Arteni, in lume.

Casa a scos-o la vanzare, asa cum si-a propus, insa pe plan sentimental s-au stricat lucrurile. Ea s-a despartit de sotul ei mai tanar cu mai bine de 20 de ani si ceva decat ea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Vrem sa mergem in America, dar si sa vedem toata lumea.

Vrem sa plecam cu o caravana. Am scos de multa vreme vila la vanzare, dar inca nu am vandut-o. Vrem sa facem inconjurul lumii”, spunea Israela in urma cu aproximativ 3 ani, aceasta fiind una din cele mai mari dorinte ale ei.

Mai mult, fosta Regina Salsa ne marturisea ca a scris o carte, iar sotul ei a facut scenariul si ca vor pregati o surpriza.

Totul s-a dus insa pe apa sambetei, caci Israela si Liviu s-au despartit cu mare scandal, s-au acuzat si s-au jignit multa vreme.

Israela Vodovoz va fi inmormantata, conform declaratiilor facute de avocata ei, in Israel, acolo unde traieste familia ei. Surse apropiate ei sustin ca averea lasata in urma de Israela se ridica la aproape 50 de milioane de euro. Astfel, banii ii ajungeau sa faca inconjurul lumii, sa-si indeplineasca cea mai mare dorinta, insa n-a mai apucat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si