Decât să îi cumperi din magazin în mijlocul iernii, mai bine îi pregătești din timp în casă. Iată o rețetă simplă de

castraveți murați!

INGREDIENTE

castraveti

cornichon

ceapa galbena

catei de usturoi

morcov

boabe de piper

boabe de mustar

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Toni Greblă, întrebat despre imaginile în care apare alături de omul lui Călin Georgescu: „Întrebați porcul”- antena3.ro

Citeste si: Agitatori care instigau la violență pe TikTok, săltați de mascați. Descinderi în toată țara la cei care au promovat ura- stirileprotv.ro

seminte de marar

INGREDIENTE PENTRU MURAT/BORCAN 800 G

1 lingurita sare muraturi

1 lingurita zahar

Citeste si: Reţetă de dulceaţă de dovlecei: Este, pur şi simplu, un deliciu!

100 ml otet

apa in completare

MOD DE PREPARARE

1. Spala castravetii, aseaza-i in borcane de 800 g, cu ceapa taiata solzisori, morcovi taiati rondele si catei de usturoi.

2. In fiecare borcan adauga 1 lingurita sare de muraturi, 1 lingurita zahar, boabe de piper, boabe de mustar si seminte de marar.

Citeste si: Aşa faci cel mai bun tort de casă! Reţeta completă

3. Peste ingredientele din borcan toarna 100 ml otet si apa, insa nu cat sa umple complet borcanul.

4. Pune capacele cat mai bine si fierbe borcanele la bain marie pentru 20 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba.

5. Dupa cele 20 de minute stinge focul, dar lasa borcanele in apa pana cand se racesc complet, apoi depoziteaza borcanele de castraveti murati in otet pentru iarna.

Citeste si: Cum să faci cea mai bună dulceață de smochine. Trucul pentru un gust perfect

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si