Bărbatul de 54 de ani, acuzat că a împins un băiat de pe o stâncă, după ce copilul a încercat să-l oprească să-i violeze sora de 13 ani,  a fost audiat miercuri într-un tribunal din Oxford.

Copilul de 10 ani, atras să vadă stadionul echipei sale favorite, Chelsea

Se presupune că Anthony Stocks l-a atras pe băiatul de 10 ani într-o excursie la Londra pentru a vedea stadionul de fotbal Chelsea, Stamford Bridge, știind că băiatul era un suporter pasionat al echipei de fotbal londoneze.

Citește și: VIDEO Ultimele imagini cu Erik, surprinse înainte de tragicul accident în care și-a pierdut viața! Mărturiile emoționante până la lacrimi ale colegilor: "Un suflet foarte pur"

Jurații londonezi au audiat miercuri o înregistrare a fetei abuzată de criminal, potrivit Mirror.co.uk,  din care au reieșit detaliile planului malefic.

Potrivit declarației din instanță, tânăra a povestit că Stocks, în vârstă de 54 de ani, s-a apropiat de ea și i-a spus: "O să-l împing de pe o stâncă. Vreau să scap de el ca să putem fi împreună".

Cele cinci cuvinte îngrozitoare spuse de bărbat înainte de gestul criminal

Fata, pe atunci în vârstă de 13 ani, ar fi răspuns: "Nu face asta, sau voi spune tuturor ce s-a întâmplat”.

Stock i-a spus tinerei fete fără scrupule: "voi scăpa de fratele tău”, a aflat instanța londoneză în timpul procesului care are loc zilele acestea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Tânăra a încercat apoi să-și avertizeze fratele mai mic să nu mai meargă cu Stocks. Jurații au aflat că Stocks l-a dus pe băiat de la Londra la Brighton, East Sussex, unde l-a împins de pe stâncă cu intenția de a-l ucide.

Fata, al cărui nume nu a fost dat publicității din motive legale, a declarat poliției: "I-am spus să nu meargă la Londra pentru că știam că el (Stocks) îl va împinge de pe o stâncă. Dar fratele mi-a spus "Nu, Vreau să merg la stadionul Chelsea”.

Juratii prezenți la tribunalul Oxford Crown Court au aflat cum Stocks l-a dus pe băiat, înainte de abuzarea fetei, într-o zonă izolată de unde a vrut să-l impinga de pe stânci, înainte de a se razgandi.

crima uk

Locul unde bărbatul plănuise crima

[Sursa foto: Mirror]

Copilul a scăpat miraculos cu viață după căderea în prăpastie 

Se presupune că Stocks a încercat să omoare copilul pe stâncile Ovingdean Cliffs din East Sussex. În cursul zilei de 24 septembrie 2022, criminalul și-a îndeplinit planul și l-a dus pe băiat la Londra înainte de a călători cu trenul spre litoral.

Apoi l-a întrebat pe elev dacă vrea să vadă marea și au mers amândoi până în vârful stâncilor de la Ovingdean, lângă Brighton.

Citeste si: Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Acolo, martorul Anthony Boulding, care mergea pe plajă împreună cu un prieten, a auzit strigăte și a văzut "o formă mică căzând ca și cum a fost aruncat de pe stâncă”, urmată

de un „țipăt”.

Câteva minute mai târziu, o mulțime de trecători au înconjurat corpul grav rănit al băiatului de 10 ani, care căzuse la 100 de metri pe pavajul de beton de la marginea stâncilor.

"A încercat să-l înlăture pe băiat ca să profite de sora sa"

Procurorul Zoe Johnson a declarat juriului: "Inculpatul a încercat să-l ucidă pe băiat împingându-l de pe stâncă. Poate că a regretat instantaneu ceea ce a făcut- dar momentul în care a împins victima a fost punctul culminant al unui plan de a-l scoate pe băiat din calea sa, ca să nu mai poată interveni”.

Copilul a supravieţuit „în mod miraculos” căderii de 100 de picioare după ce a fost transportat cu avionul la Spitalul St Georges din Londra, unde a fost resuscitat şi plasat în comă medicală timp de câteva săptămâni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si