Oricare ar fi, te bucuri de ele din plin, le savurezi cu toată ființa ta. Pentru că ai învățat să trăiești clipa, să fii conștientă de cine ești și de cât de specială ești. Ai învățat să ai altă abordare a situațiilor stresante, ești mai relaxată și mai înțeleaptă.

Vezi viața cu ochi dulci.
Ai învățat că poți asta. O vreme nu ai crezut că poți dar ai reușit, după încercări succesive, să-ți schimbi modul de gândire într-unul încrezător, optimist.

Privești totul mai relaxată, cu încântare, ca atunci când savurezi ceva dulce.

Citeste si: Beneficiul neștiut al consumului de cafea asupra stării de spirit

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cum ar fi un cappuccino La Festa. Băutura savuroasă, perfectă pentru momentele de răsfăț sau pentru un boost de energie dimineața ori în timpul zilei. Îndrăgită și de cunoscuta vloggeriță de beauty&lifestyle Andreea Balaban. Bucură-te împreună cu ea de momentele de răsfăț și de varietatea de arome!

De la cele standard: Clasic, Vanilie, Frisca, Choco, Alune, Rom până la cele mai moderne, din gama Extra Size, cu extra spumă: Latte Macchiato, Irish Cream, Mochaccino.

Citeste si: Incredibil! Cât a putut un turist să plătească pentru o cafea în Budapesta

Neaparat să încerci și noul sortiment Toffee – o combinație delicioasă cu spumă bogată de lapte și cafea, pentru momentele tale de relaxare.

La Festa – bucură-te de băutura dulce, cu gust plăcut și ușor de preparat! Și vezi viața cu ochi dulci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si