Chef Amalia Bellantoni, prădată de 20.000 de euro

Hoțul a reușit să sustragă bani dar și bunuri în valoare totală de aproximativ 20.000 de euro. Individul a fost identificat de polițiști după fapta comisă. 

Hoțul a avut un plan bine pus la punct înainte de a acționa. Inițial, acesta a întrerupt curentul de la fermă, întrucât știa că zona este supravegheată de camere video.

La locul faptei, acesta a venit deghizat în... fantomă, după cum se poate observa inclusiv pe imaginile de pe camere.

Cu toate astea, câteva dintre camerele de supraveghere au rămas funcționale, astfel încât bărbatul a putut fi identificați în baza imaginilor surprinse. 

Citeste si: VIDEO| Jaf la o sală de jocuri din Năvodari. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Amalia Bellantoni spune că știe cine este autorul. După spusele ei, ar fi vorba despre o persoană care în trecut ar fi lucrat pentru această fermă, înainte ca terenul să fie deținut de Amalia și soțul său. 

”E o persoană care a lucrat la această fermă înante ca noi să fim proprietari, știe toate dedesubturile (…) Pe lângă ce era acolo mi-au furat și hăinuțe din colecția mea vestimentară, le-am găsit pe pagina de Facebook a fiicei acestui individ”,  a spus Amalia Bellantoni pentru Antena Stars.

Citeste si: O familie de italieni care a investit în București sute de mii de euro, în pragul falimentului din cauza coronavirusului! ”E ireal ce se întâmplă! Doar pentru că suntem italieni fuge lumea de noi”

„Voi lua un permis de port armă”

Totodată, cheful care deține și un restaurant cu specific sicilian în centrul Capitalei spune că în viitor vrea să obțină permisul de port armă.

”Voi lua un permis de port armă, îmi voi apăra sărcia, nevoile și neamul”,  a completat Amalia Bellantoni. 

Citeste si: Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la Chefi la cuţite, rupe tăcerea după ce a fost bătută pe stradă: „Mi-a smuls părul pe viu"

VIDEO- Imagini cu hoțul-fantomă, în timp ce acționează


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si