Crimă înfiorătoare în București! Totul ar fi avut loc seara trecută, în jurul orei 18:00, în mijlocul unei intersecţii din zona Crângași, scrie Observator. Din păcate, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis.

De la ce ar fi pornit scandalul teribil?

Atacatorii săi ar fi doi adolescenți, de 16, respectiv 20 de ani. Scandalul ar fi pornit între iubitele agresorilor și fata vitregă a victimei, iar acesta din urmă ar fi încercat mai apoi să fugă din parc, însă indivizii l-ar fi prins din urmă și l-ar fi bătut

cu niște pari. După atac, vinovații ar fi plecat de la locul faptei, însă s-au predat singuri la poliție. Mai mulți indivizi care ar fi martori la scenele șocante ar fi sunat de urgență la 112, fără ca cineva să intervină.

Bărbatul a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viață.

„L-au omorât în bătaie! A încercat să-i ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi și pentru că s-a băgat au dat cu bâtele în el până l-au lăsat inconștient”,  a spus un martor, conform sursei menționate mai sus.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Informații de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Să nu apară nimic neprevăzut”. Actorul a început noi proceduri medicale

Cu toate astea, apropiații victimelor neagă totul, spunând că, de fapt, cei doi tineri au vrut doar să se apere. La audieri însă, ei au recunoscut fapta și au fost puși sub acuzare pentru infracțiunea de omor. Cei doi ar urma să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

„Copilul a fost amenințat cu o macetă, cu o șurubelniță, copilul a alergat tot parcul Crângaşi. Din cauză la o fată, da! A luat un par de la un copac și i-a dat în cap! Ei s-au apărat, da! Nepotul meu s-a apărat!”,  a explicat ruda agresorilor.

Oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care în care s-a produs crima.

Citește și: Ies la iveală detalii cutremurătoare despre odioasa crimă din Crângași! Martorii fac declarații șocante despre conflictul sângeros: "A încercat să îi ia apărarea unei fete"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si