O crimă odioasă a cutremurat Capitala în cursul serii trecute! Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis în bătaie, în fața Parcului Crângași. Făptașii ar fi doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 20 de ani. Întâmplarea tragică a avut loc sub ochii martorilor, care fac dezvăluiri șocante, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Mărturii șocante despre tragedia din Parcul Crângași

Incidentul tragic a avut loc pe data de 14 mai, în jurul orei 20:25, potrivit informațiilor transmise de polițiști.

Se pare că între victimă și cei doi tineri agresori ar fi existat un scandal, iar motivul ar fi o fată. Martorii la tragedie fac dezvăluiri șocante despre cum s-a petrecut acțiunea terifiantă.

Citește și: Tată și fiu, scandal de proporții în traficul din Brașov! Părintele în vârstă de 50 de ani s-a izbit intenționat de mașina copilului său

politie

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre odioasa crimă din Crângași!

[Sursa foto: istockphotos]

A încercat să îi ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi și, pentru că s-a băgat între cei doi tineri, au dat cu bâtele în el până l-au lăsat inconștient, a spus un martor, potrivit antena3.ro.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cei doi tineri, în vârstă de 16 ani, respectiv 20 de ani, ar fi rupt crengi din copac, pe care le-ar fi folosit drept arme împotriva bărbatului. Aceștia i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri în zona capului.

Doi puști ar fi rupt o creangă din copac și i-ar fi dat la ceafă, a spus un martor la evenimentul tragic, conform sursei citate anterior.

În schimb, unii martori susțin că bărbatul ar fi fost lovit de mai mulți indivizi.

Niște puști i-au dat în cap cu bâta. L-au lăsat jos și au fugit. Așa am auzit și eu. Se spune că ar fi fost mai mulți, vreo 7-8, a mărturisit un alt martor.

Citește și: Acuzații dure la adresa unui medic din București! Chirurgul ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente de 73 de ani

politie

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre odioasa crimă din Crângași!

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Din păcate, echipajul medical a fost nevoit să constate decesul bărbatului în vârstă de 46 de ani.

Agresorii bărbatului se pare că au încercat să fugă de la locul tragediei. Aceștia au fost prinși ulterior de autorități și transportați la secția de poliție. 

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si