Cristian Laurenţiu Jalbă nu a mai putut evita impactul şi a intrat în plin în autoturism, fiind proiectat pe asfalt.

Citește și: Cine este regina frumuseții împușcată mortal la doar 25 de ani. Greșeala fatală pe care a făcut-o fosta concurentă Miss Ecuador

Polițistul de la Acțiuni Speciale se afla pe motocicletă împreună cu o tânără de 34 de ani.

Cristian Laurenţiu Jalbă a fost transportat de urgenţă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Ce a transmis Poliția Română după tragedia din ziua de Paște

Șoferul autoturismului care a făcut o manevră nepermisă are 25 de ani, transmite Poliția Română. "La data de 5 mai 2024, la ora 14:52, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Marea Unire din municipiul Galați, soldat cu vătămarea corporală a două persoane", au informat oficialii IPJ Galati.

Cristian Laurentiu Jalba, deplâns de colegi

Tragedie în ziua de Paște

[Sursa foto: IPJ Galati]

Din cercetările preliminare, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Galați, în timp ce se deplasa pe banda 1 de circulație, având direcția de deplasare dinspre strada Portului către bulevardul Cloșca, după ce a trecut de Parcul Viva și a ajuns în dreptul unei biserici, ar fi efectuat manevra de întoarcere, moment în

care ar fi intrat în impact cu o motocicletă care se deplasa în aceeași direcție pe banda 2 și care era condusă de un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galați.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

"În urma impactului au fost rănite două persoane care se aflau pe motocicletă în acel moment, fiind vorba despre conducătorul acesteia care a fost rănit grav și o femeie, de 34 de ani. Echipajele medicale de la SMURD Galați și de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați care au intervenit la fața locului au efectuat manevre de resuscitare bărbatului rănit după care a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Tot la spital a fost condusă și pasagera de pe motocicletă, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier", au transmis duminică polițiștii de la IPJ Galaţi.

Echipajele medicale de la SMURD Galați și de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați care au intervenit la fața locului au efectuat manevre de resuscitare bărbatului rănit. Ulterior,  a fost transportat la spital în stare de inconștiență. 

Cristian Laurenţiu Jalbă nu a mai putut fi salvat după impactul de pe faleza Galați

Cristian Laurenţiu Jalbă nu a mai putut fi salvat după impactul de pe faleza Galați

[Sursa foto: Facebook]

Mesaje de condoleanțe pentru polițistul de la Acțiuni Speciale

Colegii şi prietenii polițistului care a murit într-un accident rutier la Galaţi, în prima zi de Paşte, au transmis numeroase mesaje de condoleanţe şi susţinere pentru familie pe reţelele de socializare.

Bărbatul de 41 de ani era poliţist, sportiv, implicat activ în viaţa comunităţii.

”Cristian Laurenţiu Jalbă a fost luptător în Serviciul de Acţiuni Speciale al IPJ Galaţi. Ieri, în timp ce colegul nostru se plimba cu motocicleta pe faleza din Galaţi, a fost lovit în plin de un conducător auto care a întors autovehiculul prin loc nepermis. La doar 41 de ani, Cristi a lăsat în spate o soţie, doi copii şi o mulţime de visuri care s-au spulberat. Drum lin, Cristi”, este mesajul postat pe una dintre paginile de socializare ale poliţiştilor.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

tragedie de paste Cristian Laurentiu Jalba, deplâns de colegi

Cristian Laurentiu Jalba, deplâns de colegi

[Sursa foto: Facebook]

”Dragi prieteni, iată că un camarad de-al nostru, un om minunat, un sportiv desăvârşit a plecat astăzi dintre noi în urma unui tragic accident! Te vom purta în memoria şi în sufletele noastre dragul nostru prieten şi coleg Cristian Laurentiu Jalba! Dumnezeu sa te aibă în paza lui”, a scris pe Facebook liderul unei organizaţii a poliţiştilor.

”El era Cristi mic iar eu Cristi mare. A fost extrem de ambiţios şi m-a impresionat mereu cu atitudinea lui pozitivă şi zâmbetul interminabil. Cristian Laurentiu Jalba, 41 de ani, nu a mai reusit sa franeze motocicleta pentru a evita masina ce i-a intors în fata într-un loc unde acest lucru era pur şi simplu interzis. Condoleante familiei si prietenilor”, a scris un alt prieten al poliţiştului.

Cristian Laurenţiu Jalbă nu a mai putut fi salvat

Cristian Laurenţiu Jalbă nu a mai putut fi salvat după impactul de pe faleza Galați

[Sursa foto: Facebook]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si