Accident teribil în Austria! Acesta a avut loc miercuri, 1 Mai, pe drumul care leagă Lahrndorf de Hirschbach, informează publicația meinbezirk.at.

Cum a avut loc accidentul grav?

Mașina în care se aflau doi români, cu vârste de 29 şi 32 de ani, ar fi fost izbită de autoturismul condus de un şofer în vârstă de 69 de ani, la trecerea peste B 38.

Din păcate, mașina românilor a lovit un copac, s-a răsturnat și s-a oprit pe plafon. Bărbatul se deplasa dinspre Güterweg Lahrndorf spre Hirschbach.

Români accident Austria

Imagine de la locul accidentului din Austria.

[Sursa foto: FF Reichenthal via meinbezirk.at]

Citește și: EXCLUSIV: Marșul tăcerii în stațiunea 2 Mai, locul în care Sebi și Roberta și-au pierdut viața. Părinții, sfâșiați de durere: ”Sper ca Dumnezeu să ne vadă”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Pasagerul de 32 de ani a fost grav rănit în accident, fiind nevoie de descarcerarea pompierilor. După ce i-a fost acordat primului ajutor de către medicul de urgență, el a fost transportat la spital. De asemenea, șoferul de 29 de ani a suferit și el mai multe leziuni și a fost dus la spital, mai scrie sursa citată mai sus.

Șoferul a ieșit pozitiv la alcooltest

În cele din urmă, bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul indicat a fost unul pozitiv. Trei brigăzi de pompieri voluntari- Hirschbach, Waldburg și Reichenthal au fost mobilizate la fața locului.

Români accident Austria

Imagine cu accidentul în care au fost răniți doi români în Austria.

[Sursa foto: FF Reichenthal via meinbezirk.at]

Citește și: Ce bilet de adio a lăsat în urmă copila de 13 ani care s-a aruncat în gol, în Capitală? Înainte s-ar fi certat cu mama ei: ”Meriți!”

Din cauza închiderii totale a autostrăzii B 38, oamenii legii au stabilit o deviere locală prin Schöndorf. 

Microbuz plin cu români, accident în Austria

Pe data de 20 aprilie ar fi avut loc un alt accident în regiunea Attergau, Austria, scrie StiriDiaspora. Atunci, un șofer german în vârstă de 58 de ani a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un șofer de 39 de ani. Cei opt pasageri care se aflau în el erau toți români, conform sursei citate mai sus.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Din motive de siguranță șoferul german și soția lui s-au dus la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si