Landy Párraga Goyburo, o fosta concurentă la Miss Ecuador și amantă a liderului unui cartel de droguri, a fost împușcată duminică în Quevedo, transmite presa internațională.

Citește și: Cei trei turiști executați în Mexic au avut un ghinion incredibil. Motivul șocant pentru care au fost uciși în stil mafiot

Crima terifiantă a avut loc la scurt timp după ce Landy a postat pe rețelele de socializare imagini cu preparatul pe care îl consuma în restaurantul unui mall.

În acest fel, mafioții din clanul rival au aflat unde pot să o găsească pe tânăra femeie.

Landy Párraga Goyburo

Landy Párraga Goyburo

[Sursa foto: Facebook / Landy Párraga Goyburo]

Cine era fosta concurentă Miss Ecuador

Landy Párraga Goyburo avea peste un milion de urmăritori pe conturile sale de pe rețelele de socializare și era o femeie de afaceri de mare succes, în ciuda vârstei fragede.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Femeia deținea o firmă importatoare de bunuri de uz casnic, în timp ce își conducea propria linie de îmbrăcăminte sportivă.

Își expunea pe rețelele sale de socializare viața opulentă pe care o ducea, între călătorii în jurul lumii și mese în locuri luxoase, potrivit Adevarul.

Landy Párraga a avut o relație cu Leandro Norero, fost șef al unui cartel de droguri, înainte ca acesta să fie încarcerat și ucis într-o revoltă în închisoare, în urmă cu 18 luni.

Cum a fost ucisă regina frumuseții din Ecuador

Imaginile cu momentul morții tinerei arată cum pistolarii se apropie de masa la care mâncau Landy Párraga Goyburo și un bărbat, înainte ca unul dintre ei să o împuște de mai multe ori de la mică distanță, în timp ce celălalt a rămas de pază la ușa restaurantului.

Ambii atacatori înarmați au fugit apoi de la locul faptei.

Poliția investighează în prezent incidentul și speră să încearcă să identifice agresorii și să stabilească motivul crimei.

Cum a fost ucisă regina frumuseții din Ecuador

Cum a fost ucisă regina frumuseții din Ecuador

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si