Cine este, de fapt, ”Luiza” din Italia care apare pe filmarea prezentată de Cumpănașu. Primele declarații ale tinerei: ”Sunt foarte speriată”

Tânăra care apare în filmarea despre care se spunea că o înfățișează pe Luiza Melencu rupe tăcerea. La scurt timp după ce s-a propagat teoria conform căreia copila încă ar fi în viață în Italia, fata a intrat în direct și a confirmat ceea ce mulți oameni bănuiau deja: nu, nu este Luiza!

R.B., duminică 10 noiembrie 2019 , 09:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În schimb, este o tânără căreia, preț de câteva ore, viața i-a fost dată complet peste cap. Din momentul în care imaginile au fost făcute publice, telefonul a început să îi zbârnâie, fiind sunată din toate direcțiile de rude și prieteni îngrijorați.

Citeste si: A fost făcut public filmulețul în care ar apărea Luiza Melencu în Italia

”Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac. Nu vreau să mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor? Sunt foarte panicată, îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea”, a spus tânăra, la Antena 3.

Citeste si: Dezvăluire-bombă a unei românce din Italia: ”Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă”

”Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La câți oameni trec pe acolo, nici nu am cum să-mi dau seama. Eu sunt acea persoană din filmare”, a mai spus tânăra, care a rămas sub protecția anonimatului.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si