Dezvăluire-bombă a unei românce din Italia: ”Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă”

Informația momentului în cazul de la Caracal vine din partea unei românce care muncește în Italia. Femeia afirmă cu vehemență că Luiza Melencu este în viață și chiar i-a cerut ajutorul atunci când a văzut-o.

R.B., vineri 08 noiembrie 2019 , 15:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma.

Citeste si: Gheorghe Dincă le-a povestit celorlalți deținuți la ce chinuri le-a supus pe Alexandra și pe Luiza

Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia, potrivit România TV.

Citeste si: Ce face Gheorghe Dincă în pușcărie pentru a avea condiții speciale? ”Nu a inventat el asta”

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si