''Piromanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile'', au fost mesajul transmis de reprezentanţii Sindicatului Europol, cei care au şi prezentat cazul individului care a incendiat sala de aşteptare a Sediului de Poliţie din Huedin.

Citește și: Hoții au jefuit o primărie și au fugit cu seiful instituției

De asemenea, aceștia au menționat că Mohamed, zis „Jean”, se află la a cincea infracţiune de ultraj, primele două fiind asupra altor doi poliţisti, apoi a unui procuror şi a unui poliţist de penitenciar.

Cine este Mohamed, zis şi „Jean”, s-a îmbătat şi a incendiat sediul poliţiei din Huedin

După ce s-a îmbătat bine într-un bar din oraş, Diakite Mohamed, zis şi Jean, un bărbat cu dublă cetăţenie, marocană şi română, le-a pus gând rău oamenilor legii din Huedin. Acesta a plecat ţintă spre sediul poliţiei, acolo unde a aruncat un cocktail molotov în instituţie. Uşa a luat foc. Atât polițiștii cât şi persoanele din sala de aşteptare au sărit pe geam ca să fugă din calea flăcărilor, au transmis sindicaliştii Europol. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ofiţerul de la intrare a reuşit să se ferească de flăcările uriaşe chiar în ultimul moment. Angajaţii au luat un extinctor şi au reuşit să stingă singuri incendiul provocat de o bombă molotov. Bărbatul a fost imediat imobilizat. Anterior, bărbatul a făcut un live pe Facebook de 18 minute în care i-a înjurat în continuu pe agenţi. 

Citește și: Carmen Bejan a fost eliberată din închisoare. În 2009 a ucis şi tranşat un bărbat

Sindicaliştii fac apel la judecători să-l trimită pe individ în spatele gratiilor, mai ales că e recidivist.

"Situația este cu atât mai alarmantă cu cât, toate politicile publice care vizează marea reformă a Poliției Române, nu au făcut altceva decât să slăbească autoritatea polițistului și să dea curaj tuturor "bombardierilor", beizadelelor și recidiviștilor să sfideze polițiștii din stradă", se precizează într-un mesaj Europol.

Citește și: Caz șocant într-o comună din România! Primarul îi înjură pe localnici ca la ușa cortului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si