VIDEO| Povestea lui Johny Romano - din Ferentari în topuri

După o copilărie și o adolescență trăite în Ferentari, înconjurat numai de rele și cu o viați grea în familie, un tânăr a reușit să spulbere topurile muzicale. Johny Romano - cel care impresionează prin talent - ne-a povestit cum a fost drumul spre succes.

Author: Georgiana Balaban sâmbătă 04 decembrie 2021 , 18:51

cine-este-jhony-romano

El este Jhony Romano.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Johny Romano este cu siguranță revelația acestui an în muzica românească. Descoperit de Connect- R, tânărul care până nu demult le cânta prietenilor pe străzile din Ferentari a răzbit să depească în vizualizări artiști consacrați.

Citeste si: Onur Tuna, fascinantul Dr. Ferman Eryiğit, din serialul „Doctorul minune”: „Mă trezesc devreme, la 5.30, meditez și compun muzică!”

„Sincer, nu am apucat să realizez ce se întâmplă ...Nu o fac pentru bani, nu mă interesează nici faima, doar să fac muzică!Muzica e pasiunea mea de când mă știu, de la 4 ani, 5 ani... Dintotdeauna am vrut să fac muzică, doar că am vrut să fac la nivel mai mare!”, a declarat Johny.

Cine este Johny Romano

Iar succesul avea să vină pe neașteptate. Un scurt videoclip postat pe tik-tok i-a schimbat destinul cu totul.

Citeste si: Cele cinci fluide trebuie verificate periodic la mașină

„S-a întâmplat să posteze un prieten un story cu mine și i-a dat tag lui Connecte-R și el mi-a scris. Am venit la studio și a fost o chimie între noi așa! Am avut noroc, am avut noroc!”, spune el.

Așa s-a născut hit-ul care e fredonat nebunește de întreaga Românie. Dar în spatele lui se ascund ani întregi de muncă și o voce care impresionează.

Dar să vedem cine e omul din spatele acestui nou fenomen!

cine-este-jhony-romano

Jhony Romano și Connecte-R.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gala Oscar 2021. Lista nominalizărilor la Premiile Academiei Americane de Film

Johny are patru frați, iar este cel mai mare. Și-a trăit adolescența în Ferentari- un cartier rău famat. A văzut multe în acei ani de viață... lucruri oribile... după cum mărturisește... dar a știu să nu-și piardă niciodată țelul în viață- să nu o apuce pe căi greșite!

„Nu aș putea spune că am crescut, copilărit în Ferentari, dar locuiesc acolo de ceva timp ...oamenii sunt frumoși dar nu au acces la informație!”, a adăugat cântărețul.

De mic a fost pasionat nu doar de muzică- ci și de tot ce înseamnă tehnologie...

„Reparam calculatoare la 10 ani... îmi plăcea tehnologia... reparam calculatoare... și tot acolo am învățat engleza cel mai probabil!”, a adăugat Jhony.

Ne spune că e fericit de tot ce i-a oferit Dumnezeu- că-și poate ajuta familia. Și că le pregătește fanilor o surpriză!

„Avem ceva, pregătim ceva pentru decembrie... sper să vă placă!”, a încheiat Jhony Romano.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce înseamnă când visezi că te desparți de iubit. Ce semnificație are ruperea unei relații de dragoste


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si