Destin teribil pentru doi tineri din Argeș! Chiar în Joia Mare, aceștia au decedat, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident, în localitatea Călădăraru, pe DN 65 A, informează Observator.

Unde mergeau tinerii?

Șoferul, care avea 19 ani, abia își luase permisul pe data de 9 aprilie și ar fi vrut să-și impresioneze verișorii, așadar a pornit într-o cursă nebună.

La un moment dat, însă, a depăşit limita de viteză legală, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, a intrat într-un stâlp de electricitate, într-un copac, iar apoi s-ar fi răsturnat.

”În incident a fost implicat un autoturism care a lovit un stâlp de beton și a fost găsit, de către forțele de intervenție, răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului au fost identificate patru victime, toate de sex masculin. Două au fost evaluate de către echipajele medicale și nu au nevoie de transport la spital, iar pentru celelalte două, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Acestea din urmă au fost evacuate din autoturism de către pompieri. La acest incident au fost alocate trei echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD, alături de două echipaje ale SAJ cu două ambulanțe ”,

au transmis pompierii.

Tineri morți accident Argeș

Ei sunt Andrei și Gabriel.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este tânărul de 27 de ani care a fost ucis, în Suceava, de un șofer băut? Vinovatul a fugit acasă şi s-a culcat. Uluitor ce spun apropiații celor doi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din păcate, Gabriel, unul din verișorii lui, de 16 ani, a decedat și el pe loc. Ei s-ar fi îndreptat către o frizerie din Pitești, mai scrie sursa citată mai sus.

Alți doi tineri de 14 și 17 ani, pasageri în mașină, ar fi fost răniți în urma impactului puternic, scrie Ziarul Argeșul. Adolescenții ar fi refuzat însă transportul la spital.

Andrei ar fi primit mașina cadou de ziua lui

În urmă cu câteva săptămâni, Andrei sărbătorea ziua de naștere alături de prietenii săi. Tot atunci a primit în dar și mașina cu mulți cai putere, care însă i-a purtat ghinion și a adus atât de multă suferință familiei și apropiaților.

Tineri morți accident Argeș

Ei sunt Andrei și Gabriel.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor

Acum, în loc să se pregătească pentru sărbătorile pascale, familia celor doi trebuie să se pregătească pentru înmormântare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si