Incident șocant de 1 Mai! Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost spulberat de un șofer de 21 de ani, care era și băut, informează Antena 3 CNN. Imediat după accident, șoferul ar fi plecat acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vinovatul, săltat de acasă de oamenii legii

Polițiștii s-au dus la el la poartă, fără mandat, iar abia atunci când avocatul său a sosit la fața locului a ieşit din curte.

În cele din urmă, individul a fost încătuşat şi dus la audieri, acolo unde a fost reţinut pentru 24 de ore. El a fost dus apoi acasă pentru percheziţii.  

Citește și: Ce bilet de adio a lăsat în urmă copila de 13 ani care s-a aruncat în gol, în Capitală? Înainte s-ar fi certat cu mama ei: ”Meriți!”

Prietenii victimei spun că cei doi se cunoșteau și că de fapt șoferul ar fi dat intenționat cu mașina peste el, mai scrie sursa citată mai sus. Tot ei ar fi povestit și că tânărul de 27 de ani ar fi participat la o petrecere care a avut loc chiar la șoferul de 21 de ani acasă. Acolo, ei ar fi avut o ceartă, moment în care tânărul a plecat. La scurt timp pe urmele sale a fost și prietenul său nervos.

”Cu siguranţă se va ridica autoturismul spre cercetare criminalistică, în funcţie de avariile pe care le prezintă se va stabili dinamica accidentului.

Maşina este destul de avariată, cu parbrizul spart şi zona din partea stângă faţă este avariată”,  a declarat avocatul pentru Observator.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Tânăr ucis Suceava

El este vinovatul pentru accidentul din Suceava.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: EXCLUSIV: Marșul tăcerii în stațiunea 2 Mai, locul în care Sebi și Roberta și-au pierdut viața. Părinții, sfâșiați de durere: ”Sper ca Dumnezeu să ne vadă”

La locul accidentului au fost duse mai multe poze cu tânărul decedat, dar și numeroase flori.

Ce au găsit anchetatorii acasă la șofer?

Anchetatorii ar fi găsit indicii că acasă la vinovat ar fi avut loc o altercație. De asemenea, urme de sânge ar fi fost descoperite atât în curte, cât și în casă. Totodată, mașina era grav avariată pe partea stângă.

Tânăr ucis Suceava

Imagine reprezentativă pentru un bărbat încătușat.

[Sursa foto: Colaj iStock & Capură Youtube]

Joi, 2 mai, şoferul fugar va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, el spunând în continuare că nu cunoștea victima și că nu își aduce aminte de niciun accident. El riscă acum, 7 ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si