Ciolacu anunță că România nu este pregătită să intre în campania electorală: „Fac apel la Preşedintele Iohannis să asculte părerea specialiştilor”

Marcel Ciolacu a afirmat că România nu ar fi pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală, din cauza creşterii zilnice a numărului de infectări cu virusul SARS Cov 2. Liderul PSD a făcut apel la preşedintele Klaus Iohannis să asculte opinia specialiştilor şi a mai spus că cei mai buni dintre specialiştii în domeniu se află în interiorul partidului, aceștia sunt candidații la parlamentare: Alexandru Rafila şi Adrian Streinu-Cercel.

Alina Raducu, joi 22 octombrie 2020 , 14:18

Ciolacu anunță că România nu este pregătită să intre în campania electorală: „Fac apel la preşedintele Iohannis să asculte părerea specialiştilor”
Ciolacu anunță că România nu este pregătită să intre în campania electorală: „Fac apel la preşedintele Iohannis să asculte părerea specialiştilor”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Un nou record de infectări cu COVID-19 în România

Îmi menţin punctul de vedere că nu politicienii, nici preşedintele nu sunt îndreptăţiţi dacă e bine să avem alegeri pe 6 decembrie. Eu fac un apel din nou către preşedintele României să fie preşedintele tuturor românilor. Cifrele de astăzi ne dovedesc că direcţia şi măsurile de prevenire nu sunt cele corecte şi în continuare consider că România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor şi dialogul între toate forţele politice şi acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă preşedintele României renunţă să mai fie şi preşedintele PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Buzău.

Marcel Ciolacu, România nu este pregătită să intre în campania electorală

Ciolacu a mai precizat că apelul pe care l-a făcut la președinte nu este de a renunţa la organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie, ci se dorește ca toate forţele politice să discute şi totodată să asculte părerea specialiştilor.

Citeste si: Testare rapidă a gripei în cadrul Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Aparatul RT PCR este cel care va face posibilă această testare

„Nu am făcut un apel la preşedintele României să renunţe la alegerile pe 6 decembrie. Am făcut un apel la toate forţele politice, în special la preşedintele României, pentru că la prim-ministru nu fac apel, fiindcă vedeţi în ce dezastru sanitar ne aflăm şi într-o criză negestionată. Am făcut un apel de a asculta părerea specialiştilor cu adevărat. În acest moment cei mai buni specialiştii în domeniu sunt candidaţii PSD, domnul profesor Rafila şi domnul profesor Cercel. E greu, dar până la urmă şi preşedintele României trebuie să înţeleagă că specialiştii sunt în interiorul PSD şi nu sunt pe holurile Guvernului, pentru că nu sunt ascultaţi”, a conchis Ciolacu.

Ciolacu a fost joi prezent la Buzău, la depunerea candidaturilor PSD pentru parlamentare. Ciolacu deschide lista la Camera Deputaţilor, în Buzău, iar la Senat este pe primul loc Lucian Romaşcanu.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si