”Toate acţiunile lor, toate minciunile, toate bâlbele, tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei. Aproape trei luni de zile Guvernul Orban nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru firmele româneşti. Nici acum nu iau nicio măsură reală de repornire a economiei. Mai mult, încearcă să ne convingă că totul trebuie să rămână în continuare închis. Industrie NU.

Agricultură NU. Turism NU. Terase şi restaurante NU. Mall-uri NU. Doar şomaj, firme româneşti în prag de faliment, producători români lăsaţi la mila sorţii şi prăbuşirea nivelului de trai al românilor”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Ciolacu: „Tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei”

ciolacu bombă pnl

Acesta a precizat că s-a întâlnit cu liderul Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, şi cu reprezentanţii Şantierelor Navale din Constanţa, Mangalia, Brăila şi Galaţi.

Citeste si: Camine batrani in Voluntari si Pipera in care batranii se simt ca acasa!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: OVB ofera consultanta de care avem nevoie pentru a avea o viata lipsita de grijile financiare!

Citeste si: Tarife contabilitate Real Cont Audit accesibile tuturor firmelor!

”Pentru PNL, şi cei din industria navală sunt la fel de neimportanţi precum cei din HORECA şi nu merită sprijiniţi! Însă pentru miile de familii care câştigă o pâine pe şantierele navale locurile lor de muncă sunt vitale.

De aceea, vom găsi în Parlament soluţiile legislative necesare pentru a veni în sprijinul acestor oameni”, a mai scris Ciolacu.

Citeste si: Focar de coronavirus in Bucuresti. Autoritatile sunt in alerta: ce zona este afectata


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si