Circulaţia rutieră pe podul de la Slobozia reluată cu unele restricţii

Ministerul Transporturilor a anunțat că s-a reluat circulaţia rutieră pe podul de la Slobozia de pe DN 21, cu unele restricţii întrucât mai sunt de făcut lucrări.

Author: Alina Raducu luni 16 noiembrie 2020 , 20:07

Circulaţia rutieră pe podul de la Slobozia reluată cu unele restricţii
Circulaţia rutieră pe podul de la Slobozia reluată cu unele restricţii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform comunicatului de presă, transmis de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, luni, începând cu ora 16:00, s-a reluat circulaţia rutieră pe podul situat pe drumul naţional DN 21, km 89+668, localitatea Slobozia, judeţul Ialomiţa, inclusiv pe calea de rulare pentru care mai sunt de executat lucrări.

Traficul se desfăşoară cu unele restricţii: viteza maximă de deplasare pe pod este de 20 km/h; se instituie restricţia de circulaţie pentru autovehicule cu masa mai mare de 40 de tone. Totodată, a fost ridicată restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.

Potrivit sursei citate, lucrările începute în 14 aprilie 2020 au ca termen de finalizare data de 14 aprilie 2021, iar garanţia lucrărilor este de 5 ani.

Citeste si: Ce oraș va impune restricții de circulație în contextul în care acesta intră în carantină

Circulaţia pe pod a fost reluată astăzi, aşa cum am promis în luna septembrie, în urma inspecţiei tehnice la care au participat toţi factorii implicaţi.

Pe perioada iernii vor continua lucrările la infrastructuri, urmând ca din primăvară să se treacă la realizarea celuilalt fir al căii de rulare”, a afirmat ministrul Lucian Bode, citat în comunicat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si