Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat miercuri că traficul feroviar este oprit între staţiile Valea Lungă, județul Alba, şi Copşa Mică, județul Sibiu, din cauza aluviunilor aduse pe șine în urma furtunilor, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Circulație feroviară oprită. Zone afectate și trenuri staționate

Furtunile din ultimul timp au determinat creșterea debitului râului Târnava Mică. În urma acestui fenomen, mai multe aluviuni au ajuns pe linia de cale ferată dintre stațiile Valea Lungă și Copșa Mica.

Citește și: VIDEO. Florin Piersic, monitorizat atent de medicii din Capitală. Care a fost dorința marelui actor la plecarea din Cluj?

Circulație feroviară oprită din cauza aluviunilor aduse de furtuni

[Sursa foto: CFR SA]

Ce a transmis Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mică.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov este pe teren pentru evaluarea situației și intervențiile necesare îndepărtării aluviunilor- nămol și vegetație- din gabaritul căii, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiții de siguranță.

Până la redeschiderea circulației între Valea Lungă și Copșa Mică, trenurile de călători R 3514, care circulă în relația Teiuș- Mediaș, R 10031, care circulă în relația Brașov- Cluj Napoca și R 10518, care circulă în relația Cluj Napoca- Sibiu, staționează temporar în Valea Lungă și Copșa Mică.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru finalizarea intervențiilor în zonă acoperită de aluviuni și reluarea circulației în condiții de siguranță",

a transmis Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, conform news.ro.

Citește și: Polițiștii locali amenință cu grevă în ziua alegerilor, pe 9 iunie! "Unde sunt salariile extrem de mari? Vom continua protestele"

Circulația feroviară este oprită până la remedierea problemei. Șina de cale ferată urmează a fi curățată cu două drezine pantograf, una din Blaj şi cealaltă din Mediaş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si